Vi-anda

Stark gruppkänsla och god stämning, hög omtanke och möjlighet till personlig utveckling är viktigt hos oss. Vi ser också till att ha väldigt roligt tillsammans. Bland annat utmanar vi varandra i beachvolleyboll, vi samlar in julklappar till behövande och vi bygger innovativa drönare tillsammans.

Ibland i lite mindre team med ett särskilt intresse, ibland med kunder, samarbetspartners och branschkollegor. På vårt intranät finns en anslagstavla där var och en kan ”marknadsföra” sitt specialintresse och hitta likasinnade kollegor att utvecklas och ha roligt ihop med.

Hög Vi-anda: ett av våra fyra mål

i3tex är konsultföretaget man vill arbeta på, är stolt över och blir sedd och hörd på. Här finns ledare som bryr sig, är föredömen och känner sina medarbetare.

Alla medarbetare har också ett eget ansvar att delta i gemenskapen. i3tex är företaget att växa i och med. Aktiviteter initieras både från en särskild Vi-andagrupp och från enskilda medarbetare.

Målet Vi-anda mäter vi och följer upp genom systemet Winningtemp. Måluppfyllnaden redovisas på vårt intranät.

Vi-värderingar

Innovativ: vi föreslår relevanta lösningar, skapar värdefulla idéer och ser ett steg längre.

Kompetent: vi använder våra kunskaper för att genomföra uppdragen på bästa sätt, är problemlösare och alerta.

Utvecklingsbar: vi förbättrar oss ständigt och lär nytt, är förändringsbara och gillar att ta till oss nya uppgifter.

Samarbetsvillig: vi vill vara en självklar partner, är lyhörda och flexibla och delar gärna med oss.

Pålitlig: vi håller våra löften, är resultatinriktade, öppna, raka och ärliga i vår kommunikation.

Aktiviteter av olika slag

Det finns aktiviteter som blivit traditioner, som den årliga Beachvolleybollen, i3tex-loppet och paketinslagning till jul.

Andra aktiviteter uppstår som enskilda initiativ och kan ha skiftande karaktär, som svamppromenaden, lunchyoga, drönarbygge, spelkvällar och klädloppis.

Självklart har vi även de mer vanliga inslagen som regelbundna medarbetarträffar och kick-offer där vi samlas lokalt och även hela företaget. 

Kristina Tollbo
HR & Recruitment Press Contact
Sofia Haglund
HR & Recruitment