Är du en erfaren FPGA-utvecklare som vill arbeta med implementering av avancerade algoritmer? En av våra kunder inom Telekom söker dig som programmerar VHDL för FPGA. Du ska vara väl förtrogen med olika utvecklingsverktyg och de senaste FPGA, SoC och IP cores.

Profil och kunskapsområden:

VHDL (minst 3 års erfarenhet)
Test bench utveckling
C, C++
Meriterande: Matlab, Simulink

Som FPGA-utvecklare arbetar du strukturerat och förmår att även dokumentera detaljerna. Vidare kommer du som FPGA-utvecklare att arbeta nära mjukvaru- och hårdvaruutvecklare och har därför krävs en hög samarbetsförmåga. Svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning som säkerställer väl etablerade gränssnitt.

Företagsfakta:

i3tex består av runt 200 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår idé går inte ut på att vara ”störst, bäst och vackrast”, utan vi tror i stället på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål med utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ.

På i3tex kan våra uppdrag handla om miljövänligare material till flygplan, energisnålare diskmaskiner, andningshjälp till KOL-patienter, säkerhetssystem i bilar eller ergonomisk verkstadsutrustning. Kort och gott sådant som hjälper människor till en bättre och mer hållbar vardag. Nu kan du vara med! Skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktpersoner

Affärsansvarig
Peter Warlich
+46 70-088 97 33

peter.warlich@i3tex.com

Unionen på i3tex
Maggi Frankenius, +46 31-58 97 00

Sveriges Ingenjörer på i3tex
Birgitta Rognås, +46 31-58 97 00