Nyhet

Tack för i år!

Vilket händelserikt år vi snart kan summera. 2000-talets andra decennium går mot sitt slut och vi kan summera en fantastisk utveckling.

Tack alla TEXARE, kunder och samarbetspartners för att vi får glädjen att utveckla framtidens produkter för en bättre värld tillsammans med er!

Här är något av allt bra vi lyckats med under 2019

  • 123 nya affärer har ingåtts
  • 31 nya medarbetare och kollegor har välkomnats
  • 24 nya kunder har tillkommit
  • 10-års jubileum under namnet i3tex har firats
  • 5 medarbetare har axlat ansvaret som Buddies
  • 1 nytt kontor har startat, i Jönköping
  • 1 mottagare av Better World Developer Award har utsetts, Inzile AB

Ökat intresse från marknad och kunder

Under 2019 lyckades i3tex få hela 24 nya kunder. Sammanlagt på kundlistan finns mer än 100 företag som verkar inom branscherna Automotive, medicinteknik, tillverkningsindustri, aerospace och IT & Digital Solutions.

– Vi är otroligt stolta över alla våra kunder och extra roligt är det så klart att få välkomna nya. Att så många företag vill utveckla produkter för en bättre värld tillsammans med oss inspirerar oss alldeles enormt! Detta menar Sara Lindmark, VD på i3tex, när hon summerar 2019.

För oss på i3tex har 2019 också varit året när vår värdegrund Glädje, Omtanke och Strävan har satts på pränt och på allvar blivit en gemensam styrka och trygghet i vardagen. Alla medarbetare och ledare har varit delaktiga i implementeringen av värdegrunden, som bland mycket annat tagit formen av tavlor på alla våra kontor.

Läs mer om vår värdegrund >>

– Nu har vi en stabil och positiv grund att stå på. 2020 blir året då vi sätter Bättre Värld i fokus, fullt ut, hälsar Sara.

Till er alla, från oss alla,

God jul och Gott Nytt År!

Postad: 20 december 2019