Nyhet

Systemingenjör till Linköping och Jönköping

Är du systemingenjör och vill ansvara för konceptutveckling och kravhanteringsprocesser? Då får du gärna läsa vidare och söka till oss på i3tex!

Vi söker dig som är systemingenjör och vill arbeta inom produktområdet smarta tillbehör. Uppdraget utgår från vårt kontor i Linköping och kommer initialt att vara i Jönköpingsområdet.

Som systemingenjör blir du den sammanhållande länken mellan olika interna avdelningar och mot externa kunder och leverantörer, och ansvar för att driva konceptutveckling och kravhantering.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande roller och har ett analytiskt och strukturerat arbetssätt. Praktiska erfarenheter av HW/SW utveckling och test ses som en fördel för framtagning av HW/SW arkitekturer och definition av testsystem. Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och har stor drivförmåga då detta krävs för att utföra tekniska undersökningar. Vi ser även att du är bra på svenska och engelska i tal och skrift.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med några års erfarenhet och har arbetat med:

  • Produktutveckling inbyggda system
  • Systemarkitektur (HW/SW)
  • Olika kommunikationsprotokoll
  • Test och kravhantering

Vi önskar att du har kunskap inom följande område:

  • Radioprotokoll, främst Bluetooth

Vilka är vi?

i3tex består av 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Peter Warlich, peter.warlich@i3tex.com eller +46700889733

Hoppas vi hörs!

Hälsningar,

Peter

 

Postad: 12 april 2019