Om tjänsten

Just nu söker vi en duktig projektledare som vill jobba i projekt inom många olika branscher. Vi utvecklas ständigt och har många spännande uppdrag på gång inom flera olika områden, till exempel inom medicinteknik och industri. Som projektledare hos oss är möjligheterna därför stora att få prova på olika arbetsuppgifter och hitta din egen väg framåt i karriären.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör, gärna med ett par års arbetslivserfarenhet inom projektledning av produktutvecklingsprojekt. Som person ser vi helst att du är engagerad, självgående och driven och gillar att ta dig an nya utmaningar eftersom vår kundbas är stor och uppdragen kan variera i innehåll.

Vilka är vi?

i3tex är ett tekniskt konsultföretag som jobbar med produktutveckling och strävar efter att utveckla framtidens produkter för en bättre värld. Vi är ett ”stort litet företag” med 200 drivna och duktiga personer som jobbar med teknik i världsklass och som genom vår kompetens hjälper både start-ups och etablerade storföretag att nå sina mål.

Hos oss värderar vi glädje och omtanke framför att alltid sikta på att vara störst, bäst och vackrast. Vi sätter medarbetarna i centrum och arbetar kontinuerligt med att öka vi-andan genom roliga aktiviteter ihop.

Vill du veta mer om hur man kan ha det som projektledare hos oss så hittar du intervjuer med två av våra medarbetare här:

Anna, projektledare inom medicinteknik >> 

Jan, projektledare inom fordonsindustri >> 

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande.

Ansök här >>

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärsansvarig Annika von Hofsten enligt kontaktuppgifterna nedan eller via LinkedIn och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter.

Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.

Kontaktpersoner

Affärsansvarig
Annika von Hofsten, +46 31-80 79 16
annika.von.hofsten@i3tex.com

Unionen på i3tex
Maggi Frankenius, +46 31-58 97 00

Sveriges Ingenjörer på i3tex
Birgitta Rognås, +46 31-58 97 00