Nyhet

i3tex går in i ett händelserikt år!

Nytt år, nya möjligheter! Vi fortsätter att arbeta med att utveckla framtidens produkter för en bättre värld. Men hur?

– Genom att vi hela tiden utgår från att klassifisera våra projekt utifrån Better Word Index. Genom att indexera våra projekt kan vi hålla riktningen och hitta rätt fokus, berättar i3tex VD Sara Lindmark.

Vårt arbete för en bättre värld fortgår i olika former. Våren 2018 arrangerades till exempel vårt första Better World Award där det Mölndalsbaserade medicinteknikbolaget Neoventa premierades. Vem eller vilka som får utmärkelsen Better World Developer 2019 kommer att tillkännages nu under våren på mässan Advanced Engineering där vi kommer att medverka. Fler mässor och arbetsmarknadsdagar vi kommer att finnas på är bland annat Charm, Larm, AMD.

i3tex har under 2018 jobbat mycket med en ny värdegrund som består av tre fundament – Glädje, Omtanke och Strävan – något som, enligt Sara Lindmark, kommer att fortsätta prägla hela organisationen även under detta år.

Sara Lindmark, VD på i3tex.

– Vi vill att det ska vara roligt att arbeta på i3tex. Glädjefulla samarbeten  och en positiva inställning är något som ska genomsyra allt vi gör. Vi uppmuntrar gemensamma aktiviteter, vill att alla ska vara delaktiga och vi hjälper varandra. Dessutom har vi höga ambitioner i allt vi gör och vill alltid framåt – både som individer och som företag, säger hon.

i3tex firar under året även 10-årsjubileum och kommer då att fokusera på temat ”Vi är i3tex”, där medarbetarna ska lyftas – det är ju trots allt medarbetarna som är i3tex.

– Jag vill också nämna att vi just nu ligger på plats 28 på listan över de 50 största företagen inom teknikkonsultbolag i Sverige – något som vi givetvis är stolta över, även om vi ska klättra högre upp!, säger Sara Lindmark.

Vi har dessutom flera spännande tjänster ute som vi vill tillsätta med smarta, kluriga och innovativa personer.

Gå in här för att se vilka tjänster du kan söka just nu >>

Postad: 09 januari 2019