Nyhet

Mekanikkonstruktör till framtidens produkter!

i3tex tror på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål samtidigt som det finns stort utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ. Hos oss finns en stark vision om att hjälpa våra kunder att utveckla framtidens produkter för en bättre värld.

Jag heter Hanna Widforss och är ansvarig för mekanik och beräkning i Linköping/Norrköping. För mig som ledare är det viktigt att varje individ får rätt typ av utmaningar för att utvecklas och att vi som team trivs tillsammans. Jag bad mina medarbetare beskriva hur det är att jobba på i3tex, de tycker så här:

”Medarbetaransvariga är tydliga med hur det ser ut på marknaden, vad som förväntas av mig som konsult och att en del av deras jobb är att se till att vi trivs. De lyssnar och tar åt sig all feedback och är även tydliga om hur viktigt det är att du är lika transparent tillbaka. ”

”Vill du göra något så får du möjligheten och stödet för att lyckas. En bra grupp där även det sociala utanför arbetstid är en stor del.”

”Det sämsta är att du inte får hänga med alla dina i3tex-kollegor varje dag då många är ute på uppdrag, men det är alltid kontinuerlig kontakt med både Buddy (i3tex’s mentorskapprogram) och medarbetaransvarig så du känner dig aldrig ensam.”

”Som ny känner man sig väl omhändertagen och hörd.”

”Den största anledningen till att jag trivs och verkligen vill vara kvar är för att ledarskapet sköts väldigt proffsigt på i3tex.”

Om tjänsten

Just nu söker vi mekanikkonstruktörer som kan ta sig an projekt i många olika branscher. Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst brinner för att ta fram och utveckla produkter som på olika sätt bidrar till en bättre värld. Du får gärna ha erfarenhet från flera av konstruktionsarbetets faser – specifikation, konceptarbete, detaljkonstruktion, ritningsframtagning, prototyper, produktionsanpassning, dokumentation, kontakt med leverantörer mm.

Uppdragen hos oss kan till exempel handla om: miljövänligare material till flygplan, energisnålare diskmaskiner, andningshjälp till KOL-patienter, säkerhetssystem i bilar eller ergonomisk verkstadsutrustning. Kort och gott sådant som hjälper människor till en bättre och mer hållbar vardag.

Förutom ovan tänker vi att du:

  • Är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik, design- och produktutveckling eller liknande utbildning
  • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom konstruktion och produktutveckling
  • Har goda kunskaper inom 3D-CAD, exempelvis Catia V5, NX, SolidWorks, Creo eller motsvarande verktyg
  • Är självgående, driven, kommunikativ och lätt att samarbeta med
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och i skrift

Om oss

i3tex består av 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Sök tjänsten>>

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Hanna Widforss och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner

Hanna Widforss

Affärsansvarig

0700-889752

Unionen på i3tex

Maggi Frankenius

031-58 97 00

Sveriges Ingenjörer på i3tex

Anna Johansson

031-58 97 00

Postad: 02 oktober 2019