Elektronikkonstruktör i Jönköping

Är du nyfiken på framtidens teknik och vill utvecklas inom elektronikkonstruktion? Fortsätt läsa och sök till oss på i3tex.

På i3tex letar vi nya medarbetare som tycker det är fascinerade hur det fungerar med elektroniken. Hos oss på i3tex finns det kunskap inom många olika områden och du kommer få arbeta med personer med flerårig erfarenhet inom elektronikkonstruktion. Hos oss finns medarbetare som är experter på CAD-verktygen, analog- och digital konstruktion, high-speed design, miljötester, radiokommunikation, IoT-system.

Det bästa hos oss är att vi gärna delar med oss våra kunskaper i olika form och att vi främjar utbildning. Det gör vi också genom tätt samarbete med våra kollegor från de andra kontoren och gemensamma projekt i ren innovationsanda. 

OM TJÄNSTEN 

Uppdragen finns både ute hos kund och på kontoren i Linköping och Norrköping. Det kan handla om hela projekt från krav till färdig produkt, delar i konstruktionsprocessen eller expertstöd till våra kunder. Du kommer bland annat arbeta med:

  • Analog och digital konstruktion inom inbyggda system
  • CAD - och simuleringsverktyg
  • Miljötest
  • Användandet av olika mätinstrument

Det är meriterande om du har programmerat i C/C++. Du har avslutad universitets- eller högskoleutbildning och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi ca. 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, telefonnummer 070 8210127