Erfaren mekanikkonstruktör

Vill du arbeta med produktutveckling, hjälpa våra kunder på bästa sätt och samtidigt vara en del av ett riktigt bra team? Då ska du fortsätta läsa och söka till oss!

Mekanikkonstruktör som vill arbeta med produktutveckling för en bättre värld? På i3tex arbetar vi med många intressanta projekt och sätter snabbt ihop team med djup och bredd inom olika teknikområden för att möta specifikt kundbehov.

Vi erbjuder dig som mekanikkonstruktör att bli en del av ett kreativt team som tillsammans arbetar mot gemensamma mål, skapar produkter och utvecklar tekniken efter kundens önskemål. Hos oss finns en stark vision om att hjälpa våra kunder att utveckla framtidens produkter för en bättre värld!

OM TJÄNSTEN

Just nu söker vi en mekanikkonstruktör som kan ta sig an projekt i många olika branscher. Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst har erfarenhet av flera av konstruktionsarbetets faser – analys, specifikation, koncept, detaljkonstruktion, produktionsunderlag, prototyper, dokumentation, kontakt med leverantörer mm.

Förutom ovan tänker vi att du:

  • Är civil- eller högskoleingenjör eller har annan likvärdig bakgrund
  • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom konstruktion och produktutveckling
  • Har goda kunskaper inom 3D-CAD, exempelvis Creo, SolidWorks, Catia V5, NX eller motsvarande verktyg
  • Är självgående och driven, kommunikativ och lätt att samarbeta med

Uppdragen kan handla om miljövänligare material till flygplan, energisnålare diskmaskiner, andningshjälp till KOL-patienter, säkerhetssystem i bilar eller ergonomisk verkstadsutrustning. Kort och gott sådant som hjälper människor till en bättre och mer hållbar vardag.

VI ERBJUDER

Vi är noga med att stötta och utveckla våra medarbetare genom regelbundna utvecklings- och lönesamtal. Både de medarbetare som sitter inhouse och de ute hos kund träffar sin medarbetar- och affärsansvarige med jämna mellanrum samt bjuds in till att delta på frivilliga aktiviteter utanför arbetet. Som teknikkonsult hos oss har du dessutom tillgång till hela i3tex samlade kompetens, vilket innebär att du aldrig är ensam och alltid kan få hjälp om du kör fast i ditt uppdrag.

OM OSS

i3tex är ett tekniskt konsultbolag bestående av 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt! 

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Hanna Widforss och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Hanna Widforss, telefonnummer 070 088 97 52