Embeddedutvecklare till i3tex Jönköping!

Variation bygger kunskap! Vill du utveckla hårdvarunära mjukvaror för produkter som förbättrar världen? Läs vidare och sök tjänsten som Emeddedutvecklare!

Vill du utveckla hårdvarunära mjukvaror för produkter som förbättrar världen? Vill du jobba på ett prestigelöst företag som sätter medarbetarnas välmående och utveckling i centrum? Läs då vidare och sök tjänsten som Embeddedutvecklare hos oss!

OM TJÄNSTEN

 Just nu söker vi en driven embeddedutvecklare som främst vill jobba mot våra branschområden IT och Digital solutions och Industry (bl.a. tillverkningsindustri och konsumentvaruindustrin) och som tycker det är kul att prova på nya uppgifter och att jobba med framtidens teknik för en bättre värld. I denna roll kan du exempelvis få jobba med att utveckla medicintekniska produkter som underlättar människors vardag eller produkter och maskiner för industri inom t.ex. additiv tillverkning eller olika typer av konsumentvaror.

  DIN KOMPETENSPROFIL

  • Civil- eller högskoleingenjör inom Embedded Systems eller elektronik
  • 2-3 års arbetslivserfarenhet inom Embedded Systems
  • God praktisk erfarenhet av C/C++, Jira och Git
  • Intresse för elektronik och hårdvara
  • Positiv och nyfiken inställning
  • Delar vår värdegrund - Glädje, Omtanke och Strävan

OM OSS

i3tex är ett tekniskt konsultbolag bestående av 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt! 

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig är du mer än välkommen att ansöka, vi anställer löpande. Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via vår växel 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, telefonnummer: +46 708 21 01 27