Mjukvaruutvecklare Embedded till i3tex Göteborg!

Variation bygger kunskap! Vill du vara med och utveckla framtidens produkter för en bättre värld? Fortsätt att läsa.

Är du intresserad av att lösa komplexa problem och att ta dig an nya utmaningar inom avancerade inbyggda system? Är du dessutom intresserad av att vara en del av ett visions- och värderingsstyrt konsultbolag tror vi att du kommer att trivas hos oss på i3tex!


Nu söker vi dig som har flerårig erfarenhet som mjukvaruutvecklare och som vill fortsätta att utmanas och potentiellt ta steget till mjukvaruansvarig. Vi arbetar inom flera olika branscher och områden, bland annat inom automotive och telekom, och söker dig som trivs med att sätta dig in i tekniskt komplexa problem och att jobba med framtidens teknik för en bättre värld.

 

MERITERANDE KOMPETENSER

  • Gedigen erfarenhet som mjukvaruutvecklare med stort programmeringsintresse inom C/C++
  • M.Sc inom data, elektronik eller likvärdigt
  • Kompetens inom Scrum / Agile process, CI/CD


OM OSS

i3tex består av 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt! 

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Björn Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Björn Aiff, 031 - 58 97 13

Vi återkommer efter semestern och önskar er en fin sommar!