Beräkningsingenjör FEM

Beräkningsingenjör med fokus på hållfasthet?

Vill du arbeta med produktutveckling, hjälpa våra kunder på bästa sätt och samtidigt vara en del av ett riktigt bra team? Då ska du fortsätta läsa och söka till oss!

På i3tex arbetar vi med många intressanta projekt och sätter snabbt ihop team med djup och bredd inom olika teknikområden för att möta specifikt kundbehov. Vi erbjuder dig som beräkningsingenjör att bli en del av ett kreativt team som tillsammans arbetar mot gemensamma mål, skapar produkter och utvecklar tekniken efter kundens önskemål. Hos oss finns en stark vision om att hjälpa våra kunder att utveckla framtidens produkter för en bättre värld!

Om tjänsten

Vi söker alltid duktiga konsulter som kan ta sig an utmaningar i olika team hos våra kunder. Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst brinner för analys och beräkning i spännande utvecklingsprojekt inom olika branscher.

Förutom ovan tänker vi att du:

  • Är civil- eller högskoleingenjör eller har annan likvärdig bakgrund
  • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom hållfasthetsberäkning och analys
  • Har goda kunskaper inom Nastran eller Abaqus
  • Är självgående och driven, kommunikativ och lätt att samarbeta med
  • Har goda kunskaper inom både svenska och engelska

Uppdragen kan handla om miljövänligare material till flygplan, energisnålare diskmaskiner, andningshjälp till KOL-patienter, säkerhetssystem i bilar eller ergonomisk verkstadsutrustning. Kort och gott sådant som hjälper människor till en bättre och mer hållbar vardag.

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Hanna Widforss och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt 👋

Hanna Widforss, 013 - 470 56 00

Jacob Hylén, 013 - 470 56 06