Backend-utvecklare

Passion för backend och C#, Java, API:er? 👩‍💻

Vi på i3tex tycker det är otroligt roligt med teknik och att tillsammans med våra kunder utveckla innovativa produkter och lösningar som bidrar till visionen om en bättre värld. Vi växer inom branschområdet IT & Digital Solutions och söker fler backend-utvecklare som värdesätter sin egen utveckling högt och som trivs i rollen som konsult!

Som ett erfaret teknikkonsultbolag har vi förmånen att kunna erbjuda våra medarbetare intressanta utvecklingsmöjligheter inom olika branscher och områden. Uppdragen utför vi både hos våra kunder och in-house på våra kontor.

Just nu söker vi fler backend-utvecklare, med minst ett par års arbetslivserfarenhet som utvecklare, som gärna sätter sig in i nya projekt och team. Beroende på uppdragens karaktär kommer du arbeta med flera delar i utvecklingskedjan, från analys och design till utveckling, test och dokumentation. 

Utöver ovan tror vi att du har:

  • Erfarenhet inom olika språk och verktyg, så som C#, Java, PHP, Python, SQL, .NET, Docker med flera.
  • Kunskap om micro services, API-utveckling och CI/CD
  • Erfarenhet av att jobba agilt
  • Akademisk examen inom Data, IT eller motsvarande.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


För att lyckas i rollen tror vi att du är:

  • Proaktiv och driver problem till lösning
  • Strukturerad och noggrann
  • Teamorienterad med god kommunikativ förmåga

Om oss

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Annika Von Hofsten och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt 👋

Annika von Hofsten, tel: 031-807916