Projektledare Interiör, Automotive

Är du en projektledare inom fordonsindustrin med passion för interiöra detaljer? Läs gärna mer om tjänsten och oss!

Vi letar nu efter en ny kollega som Interiör Projektledare för Stolar & Säten inom fordonsindustrin!

i3tex väl sammansatta team av Projektledare/GDL:er består av cirka 15 personer med olika kompetenser och bakgrunder, som med ett unisont driv arbetar med kvalitetsärenden och rationaliseringar för att ytterligare stärka den långsiktiga lönsamheten och investeringsförmågan hos vår kund.

Din uppgift som projektledare är att leda och följa upp dina teknikområden för att säkra tid, tekniska lösningar, kvalitet och kostnad. Arbetet kommer att utföras i ett tvärfunktionellt team bestående av kompetenser som representerar leverantörer, inköp, tillverkningsteknik, produktteknik, attributledare med flera.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning men det viktigaste för oss är att du har en bakgrund inom fordonsindustrin och framgångsrikt har deltagit i ständiga förbättringsarbeten såväl som i nya årsmodeller och bilprogram.

Det är dessutom viktigt att du känner till och förstår hela kedjan i produktutvecklingsprocessen och vilka krav som ställs på dig när det gäller struktur, organisation, driv, god teknisk förståelse och passion för att lyckas. Tidigare erfarenheter från interiörutveckling är meriterande.

Du är positiv, lösningsorienterad och strukturerad. Du är också en tydlig kommunikatör som är stark på nätverk, samarbete och relationsbyggande med olika intressenter - och uttrycker dig väl på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Är det du? Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att välkomna dig som Projektledare/GDL till vårt agila team inom Stolar & Säten!

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Lena Persson och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt 👋

Lena Persson, 0705 - 797 197