Teknisk Projektledare till Linköping

Vill du vara med och utveckla framtidens produkter för en bättre värld? Är du en projektledare som är redo för nya utmaningar? Fortsätt att läsa.

Är du en projektledare som är redo för nya utmaningar? Vill du planera, leda och leverera i en roll nära tekniken och nära människan? Häng med oss på i3tex i arbetet med framtidens produkter!

Vi på i3tex utvecklar framtidens produkter för en bättre värld. Vi gör vårt bästa för att medarbetare ska utvecklas, trivas och kunna påverka. Vill du veta mer? Läs då vidare och ansök redan idag!  

OM TJÄNSTEN

Som projektledare hos oss på i3tex har du möjlighet till varierande uppdrag, både hos kund och in house. Ett stort kontaktnät innebär möjligheter i flera branscher och projekt av olika storlekar.

I rollen som projektledare blir du en del av vårt team i Linköping där VI-andan är en stor del av verksamheten. Vilja att utvecklas i en blandning med erfarenhet och intresse för tekniken gör att du skulle passa perfekt hos oss.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning eller liknande roller. Du är van vid att ta dig an nya utmaningar, inspirera och sprida glädje samtidigt som du är strukturerad, motiverad och är kommunikativ. Det är meriterande om du har erfarenhet av processindustrin och produktutvecklingsprocesser. 

Vi ser gärna att du har:

  • Teknisk högskoleutbildning inom exempelvis maskinteknik
  • Minst två års erfarenhet av projektledning av utvecklings- och/eller anläggningsprojekt
  • Svenska och engelska i tal och skrift

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Hanna Widforss och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Hanna Widforss, telefonnummer: +46700 88 97 52