El- och automationsingenjör

Vill du utvecklas som teknikkonsult inom el och automation? Vill du vara med och utveckla framtidens produkter för en bättre värld? Fortsätt att läsa.

Vi söker dig som vill utvecklas inom el- och automation. Vill du arbeta med produktutveckling, hjälpa våra kunder på bästa sätt och samtidigt vara en del av ett riktigt bra team? Då ska du läsa vidare och söka till oss på i3tex!

OM TJÄNSTEN

Som el- och automationsingenjör kommer du utveckla och konstruera t.ex. PLC styrsystem, spänningsfördelning, motorstyrning, integrering mot kraftelektronik och systemkonstruktion för maskinkonstruktioner och automationslösningar i verktygen Elpro Cad, Eplan med flera.

Du som el- och automationsingenjör kommer att arbeta med hela kedjan av ett projekt, från idé till montage och igångkörning. Du blir en del av ett team som utvecklar manuella, semi-automatiska och hel-automatiska processer t.ex. helhetslösningar med kollaborativa robotar och visionssystem till kunder inom Automotive, Aerospace och tillverkningsindustrin.

Du kommer arbeta i uppdrag hos någon av våra kunder, få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, få en stöttande ledare samt kollegor som också brinner för teknik och har fokus på att bygga ett riktigt bra samarbete. 

Värdefulla erfarenheter:

  • Högskole- och/eller civilingenjörsexamen inom elkonstruktion eller automation, eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • Erfarenhet av arbete med styrsystem, helst Siemens PCS7 eller T3000.
  • Teknikintresse
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Ingo Aiff, telefonnummer: +46708210127