Mjukvarutestare

Variation bygger kunskap! Vill du vara med och utveckla framtidens produkter för en bättre värld? Fortsätt att läsa.

i3tex växer och vi söker nu mjukvarutestare som värdesätter sin egen utveckling högt och som trivs i rollen som konsult! Hos oss är möjligheterna till fortsatt utveckling många genom antingen en breddning eller en fördjupning av din kunskap! 🚀

Vi söker dig som har några års erfarenhet som testutvecklare och som nu vill fortsätta utvecklas inom testområdet, t ex inom testmiljöutveckling eller testledning. Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst brinner för kvalitet och testning, du gillar utmaningar och kommer snabbt in i nya projekt och uppgifter.

En fördel är om du har även erfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggda system.

Förutom ovan vill vi att du:

  • Är civil- eller högskoleingenjör inom relevant ämnesområde
  • Har erfarenhet av nod, system och/eller funktionstest
  • Har erfarenhet av automatiserade tester och CI
  • Har erfarenhet av att utveckla testramverk, programmering och GUI utveckling
  • Har erfarenhet från olika programspråk/verktyg/standards, t ex: Python, C/C++
  • Är driven, kommunikativ och trivs i team
  • Har goda kunskaper inom både svenska och engelska


OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Peter Warlich och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Peter Warlich, 0700-889733