Testingenjör mjukvara, automotive

Redo för nästa test-utmaning? 💥

i3tex växer och vi söker nu testare inom mjukvara som värdesätter sin egen utveckling högt och som trivs i rollen som konsult! Hos oss är möjligheterna till fortsatt utveckling många genom antingen en breddning eller en fördjupning av din kunskap! 🚀

Vi söker dig som har erfarenhet som testare eller utvecklare inom fordonsindustrin och som nu vill fortsätta utvecklas inom testområdet, t ex inom testmiljöutveckling eller testledning. Du kommer att ingå i ett agilt tvärfunktionellt team med många kontaktytor och arbeta med hela processen från planering och specificering till exekvering. Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst brinner för kvalitet och testning, du gillar utmaningar och kommer snabbt in i nya projekt och uppgifter.

Förutom ovan vill vi att du:

  • Är Civilingenjör inom elektronik, mekatronik eller motsvarande.
  • Har erfarenhet av mjukvaruutveckling, antingen som testare eller utvecklare.
  • Har erfarenhet av testautomatisering och CI.
  • Har erfarenhet av att utveckla testramverk.
  • Har erfarenhet från olika programspråk/verktyg/standards, t ex: Python, C++, Vector, Robot Framework, Autosar m.fl.
  • Har kunskap om agila utvecklingsprocesser och metoder.
  • Har goda förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Är driven, kommunikativ och trivs i team. Du har ett starkt tekniskt intresse och gillar att lösa problem utifrån ett helhetstänk.

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. År 2015 tog vi fram mätmetoden Better World index, BWi, som vägleder oss i vårt visionsarbete. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Björn Aiff och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Björn Aiff, 031-589713