Mjukvaruutvecklare inom C/C++ till i3tex i Linköping!

Variation bygger kunskap! Vill du vara med och utveckla framtidens produkter för en bättre värld? Fortsätt att läsa.

Just nu söker vi en mjukvaruutvecklare inom C/C++ som vill göra något nytt och som lockas av tanken på att arbeta mot många olika branscher och teknikområden.

Du kanske inte alltid kommer veta exakt vad som väntar runt hörnet, men med handen på hjärtat - är inte det lite charmen med livet?

OM TJÄNSTEN

Som mjukvaruutvecklare hos oss på i3tex finns det stora möjligheter att få testa på olika uppdrag hos många olika kunder och med tanke på hur trevliga våra medarbetare är så är chansen stor att du träffar vänner för livet. Du kommer dessutom arbeta i ett team med många års erfarenhet och kunskap inom produktutveckling. Hos oss är det viktigt med god laganda, personlig utveckling och att våra medarbetare blir sedda och hörda. 

Vi söker dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, IT, data eller motsvarande
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom Embedded Systems, applikationsutveckling eller realtidssystem
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av produkt- och mjukvaruutveckling
  • Har erfarenhet av kravhantering, mjukvaruverifiering, testning och dokumentation.
  • Har kunskap om säkerhetskritiska system
  • Har viljan och drivet att påverka och utveckla dig själv och din omgivning

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Peter Warlich och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Peter Warlich, telefonnummer: 070 088 97 33