Nyhet

Vi skänker klappar till Stadsmissionen

Varje år skänks massvis av julklappar till verksamheter som hjälper de som har det svårare i samhället. Även i år så finns det mängder med människor, både barn och vuxna, som inte får några julklappar.

För fjärde året i rad väljer i3tex medarbetare att skänka julklappar till Stadsmissionen som i sin tur ser till att de går till de som är i störst behov. Förra veckan hade i3tex i Stockholm paketinslagning och kvällen den 12 december samlas de som kan och vill på Göteborgskontoret för att slå in klappar och fika tillsammans.

– Vi bjuder in medarbetare med familj och man tar med sig så många julklappar som man vill. Sedan sitter vi tillsammans och slår in och rimmar på paketen samtidigt som vi dricker glögg, fikar och pratar. i3tex fixar fikat, julklappspapper och snören, medarbetarna står för julklapparna, säger Monica Hell arrangerar julklappsinslagningen på Göteborgskontoret.

Monica Hell i3tex
Monica Hell, i3tex.

Julklappar som Stadsmissionen efterfrågar i år är bland annat presentkort på upplevelser som till exempel Liseberg, Universeum och bio, men även presentkort i butiker såsom sport, klädes- eller mataffärer. Dessutom uppskattas spel, böcker, leksaker, hygienartiklar och smink.

För varje deltagare på julklappsinslagningen kommer i3tex dessutom att skänka 200 kronor till Stadsmissionen.

klappar i3tex
Fjolårets klappskörd från i3tex.

Postad: 08 december 2017