Student

Siktar du på en karriär inom teknisk produktutveckling?

Då har du kommit rätt!

Arbeta hos oss

Som nyutexaminerad hos oss kan du arbeta med produktutveckling inom branscher som Automotive, Medicinteknik, Aerospace och Verkstadsindustri mm. Vi erbjuder våra medarbetare en utvecklande första karriär som exempelvis elektronikutvecklare, mjukvaruutvecklare, mekanister eller hårdvaruutvecklare. Vi är stolta över att vi varje år anställer ett stort antal nyutexaminerade medarbetare som bidrar med ny kunskap och som vi får vara med att utveckla vidare. Vi strävar alltid efter en bra balans och mångfald i våra team.

På i3tex har vi stort förtroende för juniora talanger. Vi är övertygade om att även du student eller nyutexaminerad har mycket att tillföra vårt företag, likväl att du hos oss får möjlighet att arbeta nära mer seniora kollegor som kan bidra till din egen utveckling.

Under branscher och tjänster kan du läsa mer om vad vi arbetar med.

Här hittar du våra lediga tjänster >>
Finns det ingen ledig tjänst som passar dig just nu kan du alltid kontakta våra rekryterare direkt! Kontaktuppgifter finns längst ner på den här sidan.

 

 

Examensarbete

Ett första steg till oss kan vara att göra examensarbetet i samarbete med i3tex. Det ger dig många möjligheter att bredda dina kunskaper samtidigt som du får praktisk erfarenhet. För att både du och i3tex ska få ut så mycket som möjligt av samarbetet, är det viktigt att examensarbetet på något sätt är direkt relevant för oss. Varje höst väljer vi ut lämpliga projekt, och lägger upp dem här på vår hemsida.

Eget förslag? Du är välkommen att komma med egna förslag på ämnen som du tycker passar in under våra fokusområden. Under branscher och tjänster kan du läsa mer om vad vi arbetar med.

Jonas utvecklade mjukvara till andningsmaskin i sitt examensarbete för i3tex >>

Fler exempel på examensarbeten finns längre ner på den här sidan.

Arbetsmarknadsdagar

Vi deltar på flertalet arbetsmarknadsdagar och karriärmässor varje år. Där kan du träffa våra ledare och medarbetare och ställa alla frågor du har om hur det är att arbeta hos oss och vilka karriärmöjligheter vi erbjuder. Kom gärna och hälsa på oss!

Närmast finns vi på:
 THS Armada i Stockholm den 20 – 21 november 2018
Charm i Göteborg den 5 – 6 februari 2019

Andra event

Exempel på event som är återkommande hos oss är:

Exjobbs-kväll, då vi presenterar årets ex-jobbsförslag

Frukost@i3tex >>, då vi bjuder på frukost, berättar om oss, våra lediga jobbmöjligheter och minglar.

Dessa event presenteras på vår hemsida, så håll utkik!

Felicia examensarbetade med interiör för självkörande bilar

Under vårterminen 2016 skrev Felicia Edvardsson, tillsammans med Therése Warberg, ett examensarbete för i3tex under titeln ”Konceptuell utveckling av interiör hos en framtida fullt autonom bil”.

– I kombination med att studera fordonskommunikationen i självkörande bilar – v2v och v2i – samt autonoma system, kunde vi ta fram en interiör som visar hur en fullt autonom bil kan komma att se ut, berättar Felicia.

Läs mer om hur Felicia kände sig som en del av företaget >>

Designade och konstruerade läsplattehållare

Viktor Bennersten gjorde tillsammans med två andra studenter ett examensarbete som gick ut på att ta fram design samt konstruktion av en flexibel tablethållare till baksätet på Volvos personbilar. Hållaren skulle fungera till olika modeller av läsplattor, något som då var nytt. 

Läs mer om hur Viktor designade surfplattehållare åt Volvo >>

Kristina Tollbo
HR & Recruitment Press Contact
Sofia Haglund
HR & Recruitment