Student

Ingenjörsstudent och på väg ut i arbetslivet?

Vi strävar alltid efter en bra balans i våra team och anställer gärna dig som är nyutexaminerad. Finns det ingen tjänst som passar dig just nu kan du alltid lägga in en allmän intresseanmälan under Lediga tjänster >>

Arbetsmarknadsdagar

Vi deltar på flertalet arbetsmarknadsdagar och karriärmässor. Där kan du träffa våra ledare och medarbetare, ställa alla frågor du har om hur det är att arbeta hos oss och vilka karriärmöjligheter vi erbjuder.

Närmast finns vi på:
DatE-IT 15 novmeber 2018
THS Armada 20 – 21 november 2018
Charm 5 – 6 februari 2019

Examensarbete

Att göra examensarbetet i samarbete med i3tex ger dig många möjligheter att bredda dina kunskaper samtidigt som du får praktisk erfarenhet. Vi välkomnar studenter och ser detta som ett bra sätt att ta lärdom av varandra. För att både du och i3tex ska få ut så mycket som möjligt av samarbetet, är det viktigt att examensarbetet på något sätt är direkt relevant för oss. Varje höst väljer vi ut lämpliga projekt, och lägger upp dem här på vår hemsida.

Eget förslag? Du är välkommen att komma med egna förslag på ämnen som du tycker passar in under våra fokusområden. Under branscher och tjänster kan du läsa mer om vad vi arbetar med.

Carl Erkenstam i3tex elektronikutvecklare i3tex Göteborg


Carl Erkenstam lärde sig massor om elektronik under sin exjobbsperiod >>

felicia

 Felicia utvecklade interiör till fordon i sitt examensarbete på i3tex >>

 viktor bennersten i3tex

Viktor konstruerade läsplattehållare i sitt examensarbete på i3tex >>

jonas

 Jonas gjorde mjukvara till processor i sitt examensarbete på i3tex >>

Kristina Tollbo
HR & Recruitment Press Contact
Sofia Haglund
HR & Recruitment