Jobba hos oss

Bli en av oss

Vi har stort behov av ingenjörer med mekanik-, elektronik- och mjukvaruinriktning. Hos oss blir du en nyckelspelare i något av våra starka team. Svara på två snabba frågor så tar vi kontakt med dig!
  • Klistra gärna in länk till din profil på LinkedIn
    Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för vår HR-organisation i enlighet med EU:s Dataskyddsförordning (2018), GDPR. Syftet är att kunna rekrytera.

Att vara konsult på i3tex

En av de stora fördelarna med att arbeta som teknikkonsult är möjligheten till nya, spännande uppdrag samtidigt som du har tryggheten i en stabil och långsiktig arbetsgivare och härliga kollegor. Att byta uppdrag och lära känna nya företag och branscher är roligt, utvecklande och bra för din karriär.

 

Hos oss har alla medarbetare en nära kontakt med sin ledare. Och alla ledare på i3tex samarbetar för att ge dig möjlighet till den utveckling du vill ha. Kanske vill du specialisera dig inom ett teknikområde, utforska vad som finns i gränslandet mellan befintliga och nya tekniker eller bredda dig genom att arbeta inom olika branscher?

 

Blir du nyfiken så vill vi träffa dig så fort som möjligt, och få veta vad du drömmer om, vilka mål du har med din karriär och utveckling. Sök våra Lediga tjänster eller fyll i ”Snabbsök utan CV” nedan, så sätter vi bollen i rullning!

Vi månar om din kompetensutveckling

Vår kultur bygger på att vi är handlingskraftiga och hela tiden utvecklar vår kompetens och kreativitet. På i3tex får du kreativa kollegor som är både pålitliga och nyfikna på teknik, som gillar att samarbeta i projektform och ta stort ansvar. Vi lär av varandra och utvecklas genom att arbeta tillsammans. Ibland ordnar vi föreläsningar, kurser eller workshops inom något aktuellt ämne, eller så skräddarsyr vi kompetensutveckling utifrån individuella behov och önskemål.

Möt några av våra medarbetare >>

Uppdrag hos kund

Vi har förmånen att få arbeta med många kunder som är ledande inom sina respektive branscher. När du jobbar i uppdrag hos kund är vi ändå alltid nära. Vi gör uppdragsuppföljningar och håller tät kontakt genom hela uppdraget för att säkerställa att du trivs och har förutsättningar att göra ett bra jobb. 

Inhouseverksamhet

Vi bedriver också utvecklingsprojekt på uppdrag av kunder i våra egna lokaler. Dessa inhouse-projekt kan omfatta hela produktutvecklingsprocessen, från koncept till produktion men det kan också handla om en kortare förstudie. Vi använder oss av en etablerad och kvalitetssäkrad process. Med många projekt från olika branscher och teknikområden under samma tak skapas en unik möjlighet till samarbete och lärande. Miljön är kreativ och inspirerande, din karriär kan här utvecklas i en professionell och varierande omgivning.

Företagskulturen håller ihop oss

Vi är kända för att ta väl hand om våra medarbetare. I grunden finns våra värderingar om att vi bryr oss om varandra, att varje individ ska få stort utrymme att utveckla idéer samtidigt som alla tar ansvar för helheten. Bland det som våra medarbetare värdesätter allra mest är den avslappnade atmosfären, att vi hjälper varandra, att våra ledare är närvarande och att det är korta beslutsvägar.

Läs mer om vår värdegrund >>

 

Sociala aktiviteter för alla

Att aktivt arbeta för att skapa och behålla en stark vi-anda är ett av våra viktigaste mål. Vi gör det både genom de större, långsiktigt planerade eventen, de mindre medarbetarinitierade aktiviteterna och inte minst dagligen i teamen, i dialogen och samarbetet mellan medarbetare och ledare.

Läs mer om hur vi arbetar med Vi-anda >>

Framtidens produkter för en bättre värld

Vår vision om att utveckla framtidens produkter för en bättre värld vägleder oss i allt från vilka kunder vi samarbetar med till vilka innovationsprojekt och välgörande organisationer vi engagerar oss i. Alla hos oss har möjlighet att påverka genom idéer och förslag. Vi ser oss som möjliggörare och har som mål att alltid kunna säja JA till våra medarbetare!

Läs mer om vår vision >>

Kristina Tollbo
HR & Recruitment Press Contact
Sofia Haglund
HR & Recruitment
Sara Elliot
Recruitment