Karriär

Arbeta med oss på i3tex

i3tex består av drygt 200 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre!

Vår idé går inte ut på att vara ”störst, bäst och vackrast”, utan vi tror i stället på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål med utrymme för var och en av att utvecklas och växa som individ. När vi utvecklar för framtiden finns inget tak, bara en starkt drivkraft att hjälpa våra kunder i deras produktutveckling.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som snart är klar med din ingenjörsutbildning eller som har några års erfarenhet. Vem är du? Vad brinner du för? Vad drömmer du om? En kontakt med oss kan visa sig bli steget till en ny framtid!

 

Vill du jobba med oss? Se våra lediga tjänster här

 

Vi jobbar med idéer

Vår kultur bygger på att vi är handlingskraftiga och hela tiden utvecklar vår kompetens och kreativitet. På i3tex får du nya, kreativa kollegor som är både pålitliga och nyfikna på teknik, som gillar att samarbeta i projektform och ta stort ansvar. Vi lär av varandra och utvecklas genom att arbeta tillsammans. Ibland ordnar vi föreläsningar, kurser eller workshops inom något aktuellt ämne, eller så skräddarsyr vi insatser utifrån individuella behov och önskemål.

Vi är kända för att ta väl hand om våra medarbetare. I grunden finns våra värderingar om att vi bryr oss om varandra, att varje individ ska få stort utrymme att utveckla idéer samtidigt som alla tar ansvar för helheten. Bland det som våra medarbetare gillar allra mest är den avslappnade atmosfären, att vi hjälper varandra, att våra chefer är närvarande och att det är korta beslutsvägar.

Uppdrag hos kund

Vi har förmånen att få arbeta med många kunder som är ledande inom sina respektive branscher. När du jobbar i uppdrag hos kund är vi ändå alltid nära. Genom intranätet kan du dagligen hålla dig uppdaterad om vad som händer på företaget, dela kompetens och erfarenheter med kollegor och tycka till. Vi har kontinuerliga medarbetarträffar och många sociala aktiviteter. Hos de kunder där vi har många konsulter finns alltid en utsedd i3tex-kontakt på plats som du kan vända dig till.

Såhär tycker några av våra konsulter om att jobba ute hos kund >>

Inhouseverksamhet

Vi bedriver också utvecklingsprojekt på uppdrag av kunder i våra egna lokaler. Projekten kan omfatta hela produktutvecklingsprocessen, från koncept till produktion men det kan också handla om en kortare förstudie. Vi använder oss av en etablerad och kvalitetssäkrad process. Med många projekt från olika branscher och teknikområden under samma tak skapas en unik möjlighet till samarbete och lärande. Miljön är kreativ och inspirerande, din karriär kan här utvecklas i en professionell och varierande omgivning.

Här berättar Mikael Duvander om några av våra inhouse-projekt >>

Teambuilding

Stark gruppkänsla och god stämning, hög omtanke och möjlighet till personlig utveckling är viktigt hos oss. Vi ser också till att ha väldigt roligt tillsammans. Bland annat utmanar vi varandra i beachvolleyboll, vi samlar in julklappar till behövande och vi bygger lekfulla skrotbilar tillsammans. Ibland i lite mindre team med ett särskilt intresse, ibland med kunder, samarbetspartners och branschkollegor. På vårt intranät finns en anslagstavla där var och en kan ”marknadsföra” sitt specialintresse och hitta likasinnade kollegor att utvecklas och ha roligt ihop med.

Gokartrace i Norrköping 2017 >>
i3tex-loppet 2017 >>
Beachvolleyturneringen i Göteborg 2017 >>

i3tex-loppet 2016 >>
Beachvolleyturnering i Göteborg 2016 >>
Beachvolleyturneringen i Linköping 2016 >>

Kristina Tollbo
HR & Recruitment Press Contact
Lena Bengtsson
HR & Recruitment
Karin Lifvergren
HR & Recriutment