Karriär

Bli en av oss

Vi har stort behov av ingenjörer med mekanik-, elektronik- och mjukvaruinriktning. Hos oss blir du en nyckelspelare i något av våra starka team. Svara på två snabba frågor så tar vi kontakt med dig!
  • Klistra gärna in länk till din profil på LinkedIn
    Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för vår HR-organisation i enlighet med EU:s Dataskyddsförordning (2018), GDPR. Syftet är att kunna rekrytera.

Arbeta med oss på i3tex

i3tex består av drygt 200 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår idé är inte att vara ”störst, bäst och vackrast”. Vi tror på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål och samtidigt ha utrymme för var och en av oss att utvecklas och växa som individ. Därför är det viktigt att vi får chans att träffa dig, och får veta vad du drömmer om, vilka mål du har med din karriär och utveckling. Klicka på ”Snabbsök utan CV”, svara på två frågor, så sätter vi bollen i rullning!

 

Här kan du även se våra lediga tjänster >>

Vi jobbar med idéer

Vår kultur bygger på att vi är handlingskraftiga och hela tiden utvecklar vår kompetens och kreativitet. På i3tex får du nya, kreativa kollegor som är både pålitliga och nyfikna på teknik, som gillar att samarbeta i projektform och ta stort ansvar. Vi lär av varandra och utvecklas genom att arbeta tillsammans. Ibland ordnar vi föreläsningar, kurser eller workshops inom något aktuellt ämne, eller så skräddarsyr vi insatser utifrån individuella behov och önskemål.

Vi är kända för att ta väl hand om våra medarbetare. I grunden finns våra värderingar om att vi bryr oss om varandra, att varje individ ska få stort utrymme att utveckla idéer samtidigt som alla tar ansvar för helheten. Bland det som våra medarbetare gillar allra mest är den avslappnade atmosfären, att vi hjälper varandra, att våra chefer är närvarande och att det är korta beslutsvägar.

Möt några av våra medarbetare >>

Uppdrag hos kund

Vi har förmånen att få arbeta med många kunder som är ledande inom sina respektive branscher. När du jobbar i uppdrag hos kund är vi ändå alltid nära. Genom intranätet kan du dagligen hålla dig uppdaterad om vad som händer på företaget, dela kompetens och erfarenheter med kollegor och tycka till. Vi har kontinuerliga medarbetarträffar och många sociala aktiviteter. Hos de kunder där vi har många konsulter finns alltid en utsedd i3tex-kontakt på plats som du kan vända dig till.

Inhouseverksamhet

Vi bedriver också utvecklingsprojekt på uppdrag av kunder i våra egna lokaler. Projekten kan omfatta hela produktutvecklingsprocessen, från koncept till produktion men det kan också handla om en kortare förstudie. Vi använder oss av en etablerad och kvalitetssäkrad process. Med många projekt från olika branscher och teknikområden under samma tak skapas en unik möjlighet till samarbete och lärande. Miljön är kreativ och inspirerande, din karriär kan här utvecklas i en professionell och varierande omgivning.

Teambuilding

Att aktivt arbeta för att skapa och behålla en hög vi-anda är ett av våra viktigaste mål. Vi gör det både genom de större, långsiktigt planerade eventen, de mindre medarbetarinitierade aktiviteterna och inte minst dagligen i teamen, i dialogen och samarbetet mellan medarbetare och ledare.

Läs mer om hur vi arbetar med Vi-anda >>

Kristina Tollbo
HR & Recruitment Press Contact
Sofia Haglund
HR & Recruitment