Nyhet

Senior elektronikkonstruktör sökes i Linköping

Vi vet att du är eftertraktad och förmodligen redan har spännande uppdrag. Du är framgångsrik i det du gör, men kanske vill något mer?

Vi på i3tex söker dig som är senior elektronikkonstruktör och som har varit involverad i framtagning av hårdvarusystem. Du är förtrogen med kravhanteringsprocessen, partitionering av systemen och nedbrytning till detaljkonstruktion. Du har van att arbeta med olika CAD program och simuleringsverktyg. Vi ser gärna att du som person är lösningsorienterad, strukturerad i ditt arbetssätt och noggrann samt delar i3tex värdegrund.

Vill du arbeta på ett företag som både agerar och bryr sig om en bättre värld? Då ska du bli en del av oss på i3tex!

Vi söker dig som har…

  • 10 års erfarenhet av elektronikkonstruktion
  • Erfarenhet inom kravhantering
  • Erfarenhet av systemkonstruktion
  • Arbetat med CAD-verktyget Mentor Graphics
  • Svenska och engelska i tal och i skrift

Vilka är vi?

Som företag består vi av 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida, där du även kan bekanta dig med några av våra medarbetare samt läsa mer om våra spännande projekt.

Hur ansöker man?

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig så registrerar du ditt CV och personliga brev till oss snarast, vi anställer löpande.

Sök tjänsten>>

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag är du välkommen att kontakta rekryterande medarbetaransvarig Peter Warlich enligt kontaktuppgifterna nedan.

Ta chansen att träffa oss på Frukost@i3tex i Göteborg, Linköping & Stockholm. Läs mer och anmäl dig till frukost >> 

Kontaktpersoner

Peter Warlich

Affärsområdesansvarig

0700-889733

peter.warlich@i3tex.com

Unionen på i3tex

Maggi Frankenius

031-58 97 00

Sveriges Ingenjörer på i3tex

Anna Johansson

031-58 97 00

Postad: 15 oktober 2019