Nyhet

Vi söker Produktionstekniker inom komposit

i3tex tror på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål samtidigt som det finns stort utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ. Hos oss finns en stark vision om att hjälpa våra kunder att utveckla framtidens produkter för en bättre värld.

Vi söker nyfikna och engagerade individer som vill arbeta mot flera olika branscher och teknikområden i Linköpings och Norrköpings närområde. Just nu behöver vi stärka upp vårt produktionstekniska team som arbetar mot flyg- och tillverkningsindustrin med erfarna resurser från tillverkning av kompositdetaljer. Vidare ser vi gärna att du som person är självgående och positiv med en god social förmåga att samverka i grupp.

Om tjänsten

Som produktionstekniker är du en del av det produktionstekniska arbetet från kalkylering, produktionsförberedelser (metoder, maskiner och utrustningar) och din främsta uppgift är att ta fram och att bereda produktionsunderlag som beskriver tillverkningssekvens och processer med tydliga arbetsinstruktioner vilket ger operatörerna rätt förutsättningar för att bygga produkterna effektivt, med rätt kvalitet och lägsta kostnad. Du arbetar med specifika kundprojekt samt ständig förbättring och ändringshantering avseende befintlig serietillverkning.
Du kan också komma att stå för kravställning och tekniskt stöd till framtagning av motsvarade underlag i leverantörsledet för artikelframtagning och kontroll samt genomföra tekniska utredningar inom material- och processkalkylering av utvecklings- och tillverkningskostnad.

Skallkrav

  • Högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av komposittillverkning eller kompositdetaljer
  • Flytande svenska och engelska i tal och i skrift

Meriterande krav

  • Erfarenhet inom eller arbetat med att beskriva och visualisera monteringsmetoder, utfärda process- och kontrollinstruktioner.
  • Erfarenhet inom eller arbetat med metodisk tidsreducering, processeffektivisering och förbättrade ergonomiska arbetsmetoder.
  • Erfarenhet från detaljtillverkning inom komposit, maskin, plåt, rör och svets.
  • Erfarenhet av leverantör- och kundkontakt

Om oss

i3tex består av cirka 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Sök tjänsten >>

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Per Arvehell och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner
Per Arvehell, Affärsansvarig
0709 81 24 44
per.arvehell@i3tex.com

Sveriges Ingenjörer på i3tex

Birgitta Rognås

031-58 97 00

Unionen på i3tex

Maggi Frankenius

031-58 97 00

Postad: 28 oktober 2019