Nyhet

Ingenjör inom Biomedicin eller Medicinteknik

i3tex i Stockholm söker ännu fler passionerade personer i vår tillväxtresa. Nu söker vi speciellt dig med en bakgrund som kombinerar teknik, biologi och medicin för att skapa nya metoder, produkter och processer för såväl hälso- och sjukvård som medicinteknisk industri. Vill du dessutom vara med och arbeta målmedvetet för att bidra till en bättre värld? För att säkerställa vårt bidrag har vi tagit fram en process, BWI – Better World Index, som vi arbetar efter i vårt val av partners, projekt och personer. Vi gör det med en stabil värdegrund där glädje, omtanke och strävan är centrala ord. Du kommer att komma till ett företag med en spännande framtid, med visioner om en bättre värld och en ogubbighet du inte vill missa.

Skallkrav

  • Master inom Biomedical Engineering, Medical Engineering eller liknande
  • Erfarenhet från Medtech
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

  • Social, nyfiken, engagerad och öppen i sinnet samt delar i3tex värdegrund.

Passar detta dig? Tveka inte, ansök nu – det blir magiskt!  Ansök>>

Om oss

i3tex består av 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen bättre! Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Johannes Lernberg och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.

Kontaktpersoner

Johannes Lernberg, Affärsansvarig 0768440640

Johannes.lernberg@i3tex.com

Unionen på i3tex

Maggi Frankenius 031-58 97 00

Sveriges Ingenjörer på i3tex

Anna Johansson 031-58 97 00

Postad: 17 oktober 2019