Nyhet

Mjukvaruutvecklare inom Embedded Systems sökes till Göteborg och Linköping

Vill du vara med och utveckla produkter som hjälper människor i deras vardag, en rad olika industriella produkter och applikationer? Vill du arbeta som teknikkonsult inom mjukvaruutveckling och inbyggda system? Om svaren är ja, då kan den en tjänst som Mjukvaruutvecklare hos oss på i3tex vara något för dig!

Vem söker vi och vad erbjuder vi?

Vi söker både erfarna och nyexade personer med stort mjukvaruintresse. Har du något års erfarenhet inom mjukvaruutveckling är den här tjänsten perfekt för din personliga utveckling inom området. Vi på i3tex erbjuder en positiv och utvecklande arbetsmiljö, trevliga och kompetenta kollegor samt omväxlande uppdrag. Vår Vi-anda är stark, våra ledare är närvarande och det finns ett stort utrymme för egna initiativ och önskemål.

Vi söker dig som har…

  • Bachelor- och/eller masterutbildning inom Electronics, Computer Science eller motsvarande
  • Positiv attityd
  • Elektronik- och mjukvaruintresse

Och kunskap eller erfarenhet inom…

  • C/C++
  • Embedded linux

Om oss

i3tex består av 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Sök tjänsten i Linköping >>

Sök tjänsten i Göteborg>>

Vill du veta mer om tjänsterna kontaktar du affärsansvarig Peter Warlich (Linköping) eller Håkan Rolin (Göteborg) och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.

Kontaktpersoner

Peter Warlich, Affärsansvarig Linköping

+46700889733
peter.warlich@i3tex.com

Håkan Rolin, Affärsansvarig Göteborg

+46709727160
hakan.rolin@i3tex.com

Sveriges Ingenjörer på i3tex

Anna Johansson, 031-58 97 00

Unionen på i3tex

Maggi Frankenius, 031-58 97 00

Postad: 02 juli 2019