Nyhet

Elektronikkonstruktör till vårt elektronikteam i Linköping

Nu finns det möjlighet att bli en del av i3tex elektronikteam! Vi söker dig som har arbetat med elektronikutveckling i minst fem år och kan tänka dig en roll med större ansvar i projekt eller en specialistroll. Stark gruppkänsla och god stämning, mycket omtanke och möjlighet till personlig utveckling är viktigt hos oss på i3tex! Låter det som något för dig? Läs vidare om oss och tjänsten nedan!

Om tjänsten

Din erfarenhet som elektronikkonstruktör har du fått genom att vara involverad i olika konstruktionsprojekt från start till mål där du också har haft ett helhetsansvar. Vi ser gärna att du som person är strukturerad och noggrann då du kommer ha ansvar över samt kunna driva projekt från krav till produktion.

Skallkrav

  • Högskole- och/eller civilingenjörsutbildning inom elektronik
  • Kunskap inom CAD-system
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande krav

  • Arbetat inom aerospace
  • Erfarenhet inom FPGA
  • Erfarenhet av trådlös kommunikation

Om oss

i3tex består av 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Sök tjänsten som Elektronikkonstruktör >>

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Peter Warlich och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.

Kontaktpersoner

Peter Warlich, Affärsansvarig Linköping

+46700889733

peter.warlich@i3tex.com

Sveriges Ingenjörer på i3tex

Anna Johansson, 031-58 97 00

Unionen på i3tex

Maggi Frankenius, 031-58 97 00

Postad: 02 juli 2019