Nyhet

Junior mekanikkonstruktör

På i3tex arbetar vi med många intressanta projekt och sätter snabbt ihop team med djup och bredd inom olika teknikområden för att möta specifikt kundbehov. Vi erbjuder dig att bli en del av ett kreativt team som tillsammans arbetar mot gemensamma mål, skapar produkter och utvecklar tekniken efter kundens önskemål. Hos oss finns en stark vision om att hjälpa våra kunder att utveckla framtidens produkter för en bättre värld.

Om tjänsten

Just nu söker vi en driven mekanikkonstruktör som vill ta sig an projekt inom många olika branscher. Vi tror att du som passar bäst för denna tjänst är öppen för olika möjligheter och ser utmaningar som en chans att lära dig nya, spännande saker. Vi vill att du är innovativ och initiativrik samt att du gärna löser problem tillsammans med andra. Vi förväntar oss att du har goda kunskaper inom 3D-CAD, exempelvis Creo, SolidWorks, Catia V5, NX eller motsvarande verktyg. Du är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik, design och produktutveckling eller har annan likvärdig bakgrund.

Uppdragen kan handla om miljövänligare material till flygplan, energisnålare diskmaskiner, andningshjälp till KOL-patienter, säkerhetssystem i bilar eller ergonomisk verkstadsutrustning. Kort och gott sådant som hjälper människor till en bättre och mer hållbar vardag.

Om oss

i3tex består av 185 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Ansök här >>

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Affärsansvarig: Ingo Aiff, ingo.aiff@i3tex.com, +46708210127

Sveriges Ingenjörer: Birgitta Rognås, +4631589712

Unionen: Maggi Frankenius, +4631589765

Postad: 08 februari 2019