i3tex tror på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål samtidigt som det finns stort utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ. Hos oss finns en stark vision om att hjälpa våra kunder att utveckla framtidens produkter för en bättre värld.

Om tjänsten

Hej, jag heter Emma och arbetar som ledare och säljare på i3tex sedan fyra år tillbaka. Jag tycker det är viktigt att mina medarbetare trivs med sina uppdrag. Jag vill utöka mitt team och letar just nu efter en junior mekanikkonstruktör som vill arbeta mot flera olika branscher och teknikområden. I dagsläget behöver vi stärka upp mitt produktutvecklingsteam som arbetar mot Automotive med en junior mekanikkonstruktör som har kompetens inom plastkonstruktion av synliga artiklar där Catia V5 används som verktyg. Som junior mekanikkonstruktör hos oss kan du få arbeta med alltifrån inkapsling av avancerad elektronik och framtagning av komplexa maskiner till tillverkningsindustrin eller till andra mekaniska produkter inom olika innovativa områden.

Skallkrav
• Civil- eller högskoleingenjör inom maskin, mekatronik, design- och produktutveckling
Kunskap inom Catia V5
Engelska

Meriterande
Erfarenhet inom plastkonstruktion
Teamcenter
Automotive erfarenhet
Svensk i tal och skrift

Personliga egenskaper

I rollen som junior mekanikkonstruktör kommer du ha en betydande roll i projektet. Det innebär att du som person behöver vara driven, analytisk och strukturerad och bra på att kommunicera. Vi ser även att du har en positiv grundinställning och en god samarbetsförmåga. Som person har du även ett intresse för bilar och teknik.

Företagsfakta

i3tex består av cirka 200 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår idé går inte ut på att vara ”störst, bäst och vackrast”, utan vi tror i stället på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål med utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ. Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Och inte minst – vi tror att allt är möjligt!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Emma Andreasson och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, tveka inte att söka tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet här >>

Kontaktpersoner

Affärsansvarig, Emma Andreasson: +46 73-661 48 46, emma.andreasson@i3tex.com

Unionen, Maggi Frankenius : +46 31-58 97 00

Sveriges Ingenjörer, Birgitta Rognås: +46 31-58 97 00