Nyhet

Framtidstänkande ingenjörer till Stockholm

i3tex fortsätter att växa i Stockholm och nu söker vi efter fler passionerade personer som vill vara med och arbeta målmedvetet för att bidra till en bättre värld. För att säkerställa vårt bidrag har vi tagit fram en process, BWI – Better World Index, som vi arbetar efter i vårt val av partners, projekt och personer. Med gedigen erfarenhet, visioner om en bättre värld och en värdegrund där glädje, omtanke och strävan är centralt, har vi påbörjat en resa du inte vill missa.

Är du ingenjör eller har du andra intressanta kompetenser inom exempelvis försäljning? Och känner du dig redo för utmaningen? Kontakta oss omgående!

Skallkrav

  • Högskole- och/eller civilingenjör inom produktutveckling, elektronik, medicinteknik och/eller mjukvara
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Om oss

i3tex består av 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Ansök till Stockholm >>

Vi välkomnar och ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Johannes Lernberg eller Anders Andersson och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.

Kontaktpersoner

Anders Andersson, Affärsansvarig

+46700 889715

Anders.Andersson@i3tex.com

Johannes Lernberg, Affärsansvarig

+46768 44 06 40

Johannes.Lernberg@i3tex.com

Sveriges Ingenjörer på i3tex

Anna Johansson, 031-58 97 00

Unionen på i3tex

Maggi Frankenius, 031-58 97 00

Postad: 05 juli 2019