Nyhet

i3tex öppnar kontor i Jönköping!

Nu etablerar sig teknikkonsultbolaget i3tex i Jönköping. Detta är ett direkt svar på marknadens efterfrågan och ett led i i3tex tillväxt och utveckling. Med sin tydliga inriktning på innovativa företag i teknikutvecklingens framkant kommer i3tex att tillföra ny kompetens och utvecklingskraft till hela regionen.

I Jönköpingsområdet samsas traditionell verkstadsindustri med företag och organisationer som utvecklar världsledande spjutspetsteknologi. Jönköping University utbildar 10 000 studenter vilket ger en god bas för rekrytering av nya medarbetare. Världens största datafestival, Dreamhack, finns också i Jönköping – där skapas många av framtidens digitala entreprenörer. På Elmia möts årligen ledande aktörer inom industri, automation och teknik.

– Vi har bearbetat marknaden runt Jönköping sedan en tid och har även tidigare kundrelationer här. Att Jönköping blir det första nya kontoret i vår tillväxtsatsning känns helt naturligt, säger Ingo Aiff, ansvarig för Region Mitt på i3tex.

Det är Ingo som leder arbetet med att etablera det nya kontoret. Sen tidigare finns i3tex i Göteborg, Trollhättan, Linköping, Norrköping och Stockholm. Kundbearbetning och rekrytering av medarbetare till det nya kontoret sker parallellt och samtidigt letar han efter det optimala läget för ett litet kontor.

– Vi börjar med en liten nätt kostym, för att kunna växa i takt med kunderna och uppdragen, fortsätter Ingo optimistiskt.

För i3tex innebär ett nytt kontor ett påtagligt steg i tillväxtresan, som nu tar sin början på allvar.

– Vi har ett viktigt uppdrag som handlar om att utveckla framtidens produkter för en bättre värld, och det finns så oändligt mycket som vi och våra kunder behöver göra. Jönköpingskontoret är ett viktigt steg på vägen, säger Sara Lindmark, VD på i3tex.

I grunden ligger i3tex stjärnmål, med siktet inställt på att bli Top 5 bland Sveriges teknikkonsulter. Alla enheter arbetar nu med sina 1000-dagarsplaner, där medarbetarnas drömuppdrag är en viktig ingrediens.

– Det är viktigt för oss att bygga tillväxten inifrån och ut. Det är våra medarbetares engagemang och drivkrafter tillsammans med ambitiösa och innovativa kunder som gör oss framgångsrika. Det är så vi kommer att fortsätta utvecklas, avslutar Ingo Aiff och Sara Lindmark.

För mer information om i3tex, kontakta Sara Lindmark, VD i3tex, sara.lindmark@i3tex.com, telefon 0708 36 01 97, eller Ingo Aiff, ansvarig Region Mitt, ingo.aiff@i3tex.com, telefon 708 21 01 27.

www.i3tex.com

Postad: 30 oktober 2019