Nyhet

i3tex öppnar kontor i Jönköping!

Den 2 januari slog vi upp portarna för ett sprillans nytt kontor i Jönköping! Detta är ett direkt svar på marknadens efterfrågan och ett led i i3tex tillväxt och utveckling. Med inriktning på innovativa företag i teknikutvecklingens framkant vill vi på i3tex tillföra ny kompetens och utvecklingskraft till hela regionen.

I Jönköpingsområdet samsas traditionell verkstadsindustri med företag och organisationer som utvecklar världsledande spjutspetsteknologi. Jönköping University utbildar 10 000 studenter vilket ger en god bas för rekrytering av nya medarbetare. Världens största datafestival, Dreamhack, finns också i Jönköping – där skapas många av framtidens digitala entreprenörer. På Elmia möts årligen ledande aktörer inom industri, automation och teknik.

– Vi har bearbetat marknaden runt Jönköping sedan en tid och har även tidigare kundrelationer här. Att Jönköping blir det första nya kontoret i vår tillväxtsatsning känns helt naturligt, säger Ingo Aiff, ansvarig för Region Mitt på i3tex.

Det är Ingo som leder arbetet på det nya kontoret, som redan från start erbjuder i3tex kompetensbredd inom t.ex. elektronik-, mekanik- och mjukvaruutveckling.

Kundbearbetning och rekrytering av medarbetare är redan igång och snart finns även skylten på det nya kontoret på plats.

– Vi börjar med en liten nätt kostym, för att kunna växa i takt med kunderna och uppdragen. Vi har redan rekryterat medarbetare och vill bli fler, fortsätter Ingo optimistiskt.

För i3tex innebär etableringen i Jönköping ett påtagligt steg i tillväxtresan, som nu tar sin början på allvar.

– Vi har ett viktigt uppdrag som handlar om att utveckla framtidens produkter för en bättre värld, och det finns så oändligt mycket som vi och våra kunder behöver göra. Jönköpingskontoret är ett viktigt steg på vägen, säger Sara Lindmark, VD på i3tex.

Kontakta oss i Jönköping >>

I grunden ligger i3tex stjärnmål, med siktet inställt på att bli Top 5 bland Sveriges teknikkonsulter. Alla enheter arbetar nu med sina 1000-dagarsplaner, där medarbetarnas drömuppdrag är en viktig ingrediens.

– Det är viktigt för oss att bygga tillväxten inifrån och ut. Det är våra medarbetares engagemang och drivkrafter tillsammans med ambitiösa och innovativa kunder som gör oss framgångsrika. Det är så vi kommer att fortsätta utvecklas, avslutar Ingo Aiff och Sara Lindmark.

Postad: 19 december 2019