Nyhet

Hon tar över som Business Area Manager

Under senhösten 2016 blev det klart att Sara Lindmark tar över som VD efter Ulf Aiff på i3tex. Saras tidigare roll, som Business Area Manager för branschområdet Automotive, axlas nu av Lena Persson som blir en av de på i3tex som kommer att jobba inom området.

Det känns jättespännande att ta över efter Sara och gå in i en ny roll. Jag brinner för projektarbete och projektledning, säger Lena som arbetat på i3tex sedan våren 2015.

Lena Persson har precis avslutat sitt konsultuppdrag på Volvo Lastvagnar, GTT där hon arbetade med att ta fram ett nytt managementsystem.

I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med produktutveckling i projekt. Nu kommer jag att ta över medarbetaransvar där jag hoppas kunna vara ett bollplank och en support för min grupp och jag delar gärna med mig av mina tidigare erfarenheter från de branscher där jag tidigare har verkat; fordons,- telecom-, livsmedels- och försvarsindustrin.

I sin nya roll kommer Lena Persson dessutom ha säljansvar.

Jag kommer ta över Saras område samt söka nya intressanta uppdrag i linje med i3tex strategi: ”Vi utvecklar framtiden produkter för en bättre värld”. Det ska bli jätteroligt och är en helt ny utmaning för mig!

Läs mer om vårt tjänsteområde Projektledning här >>

Läs mer om vårt branschområde Automotive här >>

Vill du veta mer, kontakta Lena Persson:
lena.persson@i3tex.com
Tel: +46 (0)31- 80 79 43 eller +46 (0)70-579 71 97

Postad: 01 februari 2017