Event

Spring i skogen, spring!

Att löpning och promenader är bra för kropp och själ är ingen nyhet. Att fina naturupplevelser gör gott för välmåendet är heller inget nytt. Med detta som grund, samt att ta tillfälle att medarbetare, familj och kunder får träffas, grundades i3tex-loppet för sex år sedan.

Skogsterrängloppet går av stapeln i september varje år i vackra friluftsområdet Skatås i östra Göteborg och eventet brukar vara ett mycket populärt sådant.

– Det är ett jättetrevligt arrangemang och en härlig tradition där vi tillsammans – både kunder och medarbetare – gör något kul ihop utanför jobbet. För varje startande skänker vi dessutom en slant till Läkare utan Gränser, vilket såklart känns bra, säger Anna Axelsson som är affärsområdesansvarig på i3tex och som i år ska springa sitt andra lopp.

annamedflera
Anna Axelsson (näst längst till höger i bild) med flera var laddade inför starten av i3tex-loppet i fjol.

– Och alla kan vara med – man måste verkligen inte vara elitlöpare. Man kan promenera, springa 5 kilometer eller springa 10 kilometer, fortsätter Anna.

Efter loppet bjuds alla deltagare och funktionärer på soppa, bröd, kaffe och kaka och i samband med måltiden tilldelas de tre första damerna och herrarna i varje springklass ett pris.

I år är det aktuella datumet för loppet torsdagen den 14 september.