Nyhet

Glad sommar!

Snart stundar semestertider med möjlighet till reflektion, återhämtning och energipåfyllnad på olika sätt. Aktivitetsnivån har varit hög ända in på upploppet och gläds åt att vara på väg framåt ur alla aspekter. Hoppas att alla får en härlig och välbehövlig ledighet!

Under pandemin satsade vi på att kompetensutveckla och innovera för att kunna behålla våra medarbetare. Vi vågade tro på framtiden och har välkomnat flera nya kunder och rekordmånga  nya medarbetare! Hittills i år har vi välkomnat 27 nya medarbetare, och till hösten kommer ytterligare 21 in och kan ta sig an nya uppdrag! Vi stärker upp i alla våra regioner och inom en bredd av kompetenser, som till exempel mjukvaruutveckling, projektledning, QA/RA och IT.

Vår vision är att utveckla framtidens produkter och digitala lösningar för en bättre värld. Metoden Better World index (BWi) är vår kompass, och nu har vi anpassat metoden till de globala målen och Agenda 2030. Vad det innebär kommer vi att berätta mer om till hösten.

Under drygt ett år har vi också lagt in en extra växel på kompetensutveckling och innovationsarbete inom hållbarhet, till exempel Miljöbrons utbildning inom Agenda 2030 och Electrical Driveline. Nu fortsätter det med möjligheter till vidareutveckling inom både hållbarhet och digitalisering. Vi vill göra allt vi kan för att till exempel minska klimatpåverkan i de projekt som vi är delaktiga i.

Tack alla som väljer i3tex! Oavsett om det är i kundrollen eller som medarbetare hos oss är vi lika glada. Det betyder allt för oss och vi ser fram emot ett fortsatt gott, utvecklande och hållbart samarbete!

Vännerna på i3tex

Postad: 13 juli 2021