I blickfånget

I blickfånget:
Senior uppdragsledare till vårt Automotiveteam i Göteborg

Ska sätet vara flyttbart eller fast? Karossen i stål eller komposit? Växelspaken inbyggd eller AI? Det finns många spännande val när det gäller utvecklingen av framtidens fordon.

Nu letar vi efter en riktig bilfantast som vill vara med och utveckla tekniskt avancerad interiör och exteriör för några av världens mest omtyckta varumärken inom Automotive.

En arbetsplats som stöttar din utveckling

Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsmiljö, fantastiskt trevliga och kompetenta kollegor och omväxlande uppdrag för branschens bästa kunder. Du får möjlighet att utveckla din kompetens inom projektledning samtidigt som du får en överblick över alla de teknikområden som vi arbetar med, till exempel elektronik- och mjukvaruutveckling, mekanikkonstruktion, livscykelhantering och kvalitet.

Vi letar efter dig som har:

  • Högskole-, civilingenjörskompetens eller motsvarande
  • Minst fem års erfarenhet av uppdragsledning inom produktutveckling
  • Arbetat med Catia V5, Creo, NX, Teamcenter Engineering, Enovia, Intralink
  • Ambitionen att utveckla starka team
  • Stort intresse för automotive

Därför ska du välja i3tex

Lockas du av att vara en viktig spelare i ett starkt team på ett lite mindre företag, hellre än att fortsätta vara en mindre spelare i ett stort företag? Då är i3tex platsen för dig! Vi har en stark vi-anda, närvarande ledare och stort utrymme för egna initiativ och önskemål. Som konsultbolag har vi också en mängd intressanta uppdrag med utveckling både på ett professionellt och personligt plan.

Jag som letar efter dig heter Jesper Sandstedt och är affärsansvarig (KAM) för Automotive på i3tex >>. Mitt team är involverade inom allt ifrån elektronik, mjukvara för självkörande fordon och mekanikkonstruktion till uppdragsledning, projektledning, materialutveckling och kvalitetsarbete. Bilar är dessutom min privata passion, särskilt lite äldre modeller.

Blir du nyfiken på jobbet eller på i3tex i allmänhet, så ring 0705 21 48 09 eller mejla direkt till Jesper för ett spontant samtal två bilentusiaster emellan.
jesper.sandstedt@i3tex.com

Här läser du mer om tjänsten och söker genom C.V >>