I blickfånget

I blickfånget:
Nu söker vi en Affärsutvecklare till Stockholm

Vår satsning i Stockholm går in i nästa fas och nu söker vi efter drivna och långsiktiga personer som brinner för affärsutveckling, marknad, konsultförsäljning och/eller medarbetaransvar. Målet är att vidareutveckla och stärka i3tex närvaro i Stockholmsregionen.

Bakom och bredvid dig står hela i3tex med vår vision om att utveckla framtidens produkter för en bättre värld, en stark värdegrund och drygt 180 fantastiska kollegor med brett teknikkunnande. Framför dig finns bara möjligheter. Känner du dig lockad?

Du kommer att arbeta med att utveckla affären mot kunder som tar fram innovativa produkter och lösningar som starkt bidrar till en Bättre Värld och därmed till ett ökat BWI>> 

Detta betyder att du är extra betydelsefull både för i3tex, befintliga och kommande kunders och våra medarbetares framtida utveckling. För din egen del kan detta bli starten på en obegränsad utvecklingsresa ihop med ett värdegrundat och visionsdrivet företag i teknikens absoluta framkant.
Du behöver vara intresserad av teknik, älska människor och att göra goda affärer. Har du tidigare erfarenhet från konsultlivet så är det meriterande.
Som person är du driven, initiativrik och kreativ. Du ber om hjälp när du behöver, gillar att dela med dig av dina kunskaper på samma sätt som du tar emot hjälp och erfarenheter från kollegor. Du nosar upp affärsmöjligheter och har förmåga att omsätta dem till projekt och uppdrag. Du entusiasmerar både kunder och kollegor och vill ha roligt på jobbet. Du leder genom närvaro, god kommunikation och vill vara en förebild för vår vision och värdegrund. Du är van att styra mot affärs- och lönsamhetsmål.
Du är placerad i Stockholm och rollen innebär en del resor, mest över dagen. Du rapporterar direkt till VD.
Verkar detta intressant? Då är du välkommen med din ansökan! Vi kommer intervjua löpande.
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du VD Sara Lindmark och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter för SI och Unionen.

Ansök här>>