I blickfånget

I blickfånget:
Mjukvaruutveckling i fokus på i3tex

Vi på i3tex arbetar dagligen med att utveckla framtidens produkter för en bättre värld, vilket i praktiken innebär att vi utvecklar tekniska produkter inom en rad olika teknikområden och branscher.

Allt som oftast är någon form av mjukvara involverad. Att arbeta med mjukvaruutveckling är både utvecklande och roligt, med ett ständigt lärande tillsammans med drivna och kompetenta kollegor.

ignacio mancha i3tex mjukvaruutveckling software

Därför i3tex

i3tex driver projekt för kunder som leder utvecklingen inom sina respektive branscher. Vi har medarbetare som besitter unik spetskompetens och vi arbetar i kreativa team där varje medarbetare får stort ansvar samt utrymme att utvecklas och bredda sig – både på ett personligt plan och yrkesmässigt.

Utförda uppdrag på området

Exempel på projekt vi genomfört inom mjukvaruområdet är andningshjälpmedel för hemmamiljö, fosterövervakning under förlossning, aktiv säkerhet och elektrifierade drivlinor inom Automotive och larmsystem för sjukhus.

Personer och produkter

Just nu rekryterar vi för fullt till ett av våra styrkeområden. Vi har redan en stor expertis inom mjukvaruutveckling, många projekt och kunder som hela tiden ökar sina uppdrag hos oss. Vi behöver bli fler!

Möt Alexander Pieta Theofanous, mjukvaruutvecklare på i3tex i Linköping >>

Möt Ignacio Mancha, mjukvarutuvecklare på i3tex i Göteborg >>

Se våra lediga tjänster >>