i3tex tror på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål samtidigt som det finns stort utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ. Hos oss finns en stark vision om att hjälpa våra kunder att utveckla framtidens produkter för en bättre värld.

Nu söker vi dig som är flygtekniker eller ingenjör med inriktning maskin alternativt produktionsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna i kombination med tidigare erfarenhet från flygbranschen. Om du har erfarenhet av flygplanskonstruktion, flygteknik, produktionsteknik och Delmia (3-dimensionellt modellbaserat datorverktyg) är det meriterande.

Om tjänsten

Som flygtekniker kommer du arbeta i ett uppdrag som består av monteringssimuleringar, produktionsberedning av nya och befintliga produkter samt utveckling av nya och befintliga produktionsflöden. Vidare kommer du som flygtekniker att arbeta med framtagning av produktionsunderlag, 3D-baserade arbetsinstruktioner till sammanbyggnad (skrov) och slutmontering (systeminstallation). Produkterna som är i utvecklingsfasen är främst Gripen E. Även andra produkter kan bli aktuella; såsom skolflygplanet TX.

Företagsfakta

i3tex består av cirka 200 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår idé går inte ut på att vara ”störst, bäst och vackrast”, utan vi tror i stället på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål med utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ. Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Och inte minst – vi tror att allt är möjligt!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Ingo Aiff och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, tveka inte att söka tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Ingo Aiff, Affärsansvarig: +46 70-821 01 27, ingo.aiff@i3tex.com

Birgitta Rognås, Sveriges Ingenjörer: +46 31-58 97 00

Maggi Frankenius, Unionen: +46 31-58 97 65