Vill du vara med och definiera kommande automotiveprodukter? En av våra kunder söker nu dig som har lång erfarenhet inom branschen och kan ta en ledande roll. Låter det här som en spännande möjlighet? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Rollen som systemingenjör innebär att lösa tekniska frågor, diskussioner med kund och kravhantering. Du som systemingenjör förväntas att ta en arkitektroll vilket även innebär ledning av andra systemingenjörer och kommunikation med externa kunder. Detta ställer krav på bra samarbetsförmåga. Vidare har du som systemingenjör tidigare arbetat med arkitekturdesign av inbyggda system och är van i linuxmiljön.

Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsutbildning. Vi lägger värde på bra kommunikationsförmåga i både engelska och svenska i tal och skrift. Du arbetar noggrant och strukturerat då detta krävs för dokumentation i form av specifikationer och rapporter.

Dina kompetenser ligger inom:

Vehicle to vehicle kommunikation
Automotive Ethernet
Cybersecurity lösningar
Functional safety
Konstruera för avancerade SoC
Embedded hypervisors

Ansök här >>

 

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Peter Warlich och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Peter Warlich Affärsansvarig, 070 0889733, peter.warlich@i3tex.com

Sveriges Ingenjörer: Birgitta Rognås, 031-58 97 12

Unionen: Maggi Frankenius, 031-58 97 65

Om oss

i3tex består av cirka 200 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår idé går inte ut på att vara ”störst, bäst och vackrast”, utan vi tror i stället på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål med utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ. Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Och inte minst – vi tror att allt är möjligt!