Nyhet

Erfaren programmerare inom inbyggda system

Vill du bli grym på produktutveckling, möta världens bästa kunder och samtidigt vara en del av ett riktigt bra team? i3tex företagskultur baseras på driftighet och kreativitet och har medarbetare som besitter spetskompetens inom en rad teknikområden. Vi uppmuntrar personliga och yrkesmässiga framsteg och vi har kul på jobbet!

Uppdragen utför vi både hos våra kunder och på plats på våra kontor. Det kan t.ex. handla om andningshjälp till KOL-patienter, miljövänligare material till flygplan, energisnålare diskmaskiner, säkerhetssystem i bilar eller ergonomisk verkstadsutrustning. Kort och gott sådant som hjälper människor till en bättre och mer hållbar vardag.

Om tjänsten

Nu söker vi fler erfarna mjukvaruingenjörer och vi söker dig med ett stort mjukvaruintresse och praktisk programmeringserfarenhet. Kanske har du ren inbyggda-system-erfarenhet eller också har du jobbat mer i högre teknikdomäner i PC eller Android/iOS-miljö eller kanske till och med gjort lite av varje. Oavsett så kommer du finna intressanta projekt hos oss.

I första hand gäller det teknikområdena och domänerna:

  • C, C++
  • C# och .NET
  • Databaser (MS-SQL, MySQL, etc.)
  • Linux i inbyggda system (YOCTO)
  • Android och iOS
  • Web (html, javascript, php, .net, etc.)

Arbetsuppgifterna rör utveckling av tekniska applikationer i flera branscher såsom medicinteknik och industriteknik. Applikationerna innehåller i princip alltid kommunikation över Blåtand, TCP/IP, USB eller annat gränssnitt. Ofta förekommer grafiskt gränssnitt och dessutom kluriga algoritmer där mjukvara och hårdvara skall fås att förstå och kanske styra den verkliga världen.

Sök tjänsten här >>

Om oss

i3tex består av 185 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Mikael Duvander och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Affärsansvarig: Mikael Duvander, 46709727158

Unionen Maggi Frankenius, +4631589765

Sveriges Ingenjörer Birgitta Rognås, +4631589712

 

 

 

 

Postad: 11 februari 2019