Är du grym på att konstruera i plast och att på att vara en drivande kraft i utvecklingsprojekt? Då får du gärna läsa vidare.

Om tjänsten

Vi letar just nu efter kompetenta maskin- och mekanikkonstruktörer som vill jobba mot flera olika branscher och teknikområden. I dagsläget behöver vi stärka upp vårt produktutvecklingsteam som jobbar mot Automotive med en erfaren konstruktör som har kompetens inom plast konstruktion av synliga artiklar. Du har god vana av att själv driva projekt framåt. Som konstruktör hos oss kan du få arbeta med alltifrån inkapsling av avancerad elektronik och framtagning av komplexa maskiner till tillverkningsindustrin eller till andra mekaniska produkter inom olika innovativa områden.

Vi söker dig som:

Är civil- eller högskoleingenjör inom maskin, mekatronik, design- och produktutveckling eller med liknande erfarenhet
Har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom maskin- eller mekanikkonstruktion
Har god kompetens inom plast, plåt och gjutgods
Har förståelse och kunskap om konstruktion av rörliga produkter
Är självgående, lättlärd och driven
Har erfarenhet av PDM/PLM-system
Har kompetens inom framtagning av både 3D- och 2D-underlag och god kännedom om toleranser
Vi önskar dessutom att du har kunskap och kompetens inom Catia V5

Vilka är vi?

i3tex är ett tekniskt konsultföretag inom produktutveckling och vi tror på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål samtidigt som det finns stort utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ. Hos oss finns en stark vision om att hjälpa våra kunder att utveckla framtidens produkter för en bättre värld!

Hur ansöker man?

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig så registrerar du ditt CV och personliga brev hos oss snarast, vi anställer löpande. Vi söker även dig som vill arbeta som en fristående underleverantör till i3tex, så kallad underkonsult.

Ansök här >>

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.

Kontaktpersoner

Affärsansvarig:

Emma Andreasson, +46 736 61 48 46, emma.andreasson@i3tex.com

Fackliga representanter:

Maggi Frankenius, Unionen på i3tex, +46 31 58 97 00

Birgitta Rognås, Sveriges Ingenjörer på i3tex, +46 31 58 97 00