Nyhet

Erfaren mekanikkonstruktör sökes till Göteborg

Just nu söker vi en driven mekanikkonstruktör som har erfarenhet av att konstruera i plast! Är du en person som vill ha den drivande rollen i ett projekt och som dessutom brinner för konstruktion? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

i3tex tror på kraften och glädjen i att dela gemensamma mål samtidigt som det finns stort utrymme för var och en att utvecklas och växa som individ. Hos oss finns en stark vision om att hjälpa våra kunder att utveckla framtidens produkter för en bättre värld.

Om tjänsten

Hej, jag heter Emma och är ledare på i3tex, jag vill utöka mitt team och letar just nu efter maskin- och mekanikkonstruktörer som vill arbeta mot flera olika branscher och teknikområden. I dagsläget behöver vi stärka upp mitt produktutvecklingsteam som arbetar mot Automotive med en erfaren mekanikkonstruktör som har kompetens inom plastkonstruktion av synliga artiklar. Som mekanikkonstruktör hos oss kan du få arbeta med allt från inkapsling av avancerad elektronik och framtagning av komplexa maskiner till tillverkningsindustrin eller till andra mekaniska produkter inom olika innovativa områden.

Skallkrav

  • Civil- eller högskoleingenjör inom maskin, mekatronik, design- och produktutveckling
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom maskin- eller mekanikkonstruktion
  • Kunskap inom Catia V5/Creo
  • Erfarenhet av PDM/PLM-system

Meriterande krav

  • God kompetens inom plast, plåt och gjutgods
  • Förståelse och kunskap om konstruktion av rörliga produkter
  • Erfarenhet inom framtagning av både 3D- och 2D-underlag och god kännedom om toleranser
  • Automotiverfarenhet av tunga fordon

Personliga egenskaper

I den här rollen som mekanikkonstruktör kommer du vara den drivande kraften i projektet. Du kommer även se till att deadlines följs och att projektet flyter på. Därav är det viktigt att du som person är målfokuserad, lättlärd och har hög initiativtagande förmåga.

Om oss

i3tex består av 180 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du affärsansvarig Emma Andreasson och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.

Sök tjänsten här >>

Vi kommer ha en paus i rekryteringsprocessen fram till vecka 33 men därefter starta upp och kalla till intervjuer. 

Kontaktpersoner

Emma Andreasson, Affärsansvarig, +46 31-80 79 17

Unionen på i3tex

Maggi Frankenius, + 46 31 58 97 00

Sveriges Ingenjörer på i3tex

Anna Johansson, + 46 31 58 97 00

Postad: 02 juli 2019