News

Sara Lindmark leder i3tex in i framtiden


Den 1 januari 2017 tar Sara Lindmark över som vd på i3tex. Sara är idag vice vd och affärsansvarig. Nuvarande vd:n Ulf Aiff arbetar kvar i företaget med strategiska projekt och är fortsatt styrelseordförande.

Sara Lindmark har arbetat på i3tex sedan 2004 och är Business Unit Manager och Key Account Manager. I sina nuvarande roller hanterar hon både personalansvar för konsultgruppen Projektledare, och resultatansvar för en av i3tex större kunder. Sara har bland annat en master i International Project Management.

breddaresaraulf
Ulf Aiff och Sara Lindmark. Foto: Marcus Helldén

– Sara har ett genuint intresse för människor och teknik, en affärsförståelse och ett driv som gör henne till rätt person att fortsätta leda i3tex in i framtiden. Hennes personlighet och engagemang – både för kunder och medarbetare – kombinerat med en gedigen erfarenhet av att leda och utveckla hållbara affärer i hög förändringstakt, inspirerar oss alla, säger Ulf Aiff.

Brinner för utveckling

Sara har en lång erfarenhet av teknik- och affärsutveckling, särskilt inom Automotive, och arbete med kvalitetsstyrning och Value Management. Nyligen var hon med och tog emot utmärkelsen VQE –  Volvo Quality Excellence Award. En av i3tex senaste satsningar är certifieringen av ledningssystemet för den medicintekniska standarden ISO 13485. Sara brinner särskilt för att utveckla produkter som bidrar till ett mer hållbart samhälle och tycker att ingenjören spelar en viktig roll.

Läs mer om Sara här: Ingenjör med rätt att utveckla >>

– Jag är mycket glad över att få vara med och leda i3tex i en spännande tid där tekniken ger oss så många nya möjligheter. Våra medarbetare har tillsammans med alla kunder gjort ett fantastiskt jobb samtidigt som det finns så mycket mer att utveckla. Vi är rustade för att ta oss an större ansvar och därmed de riktigt intressanta och viktiga uppdragen, säger Sara.

Lagarbete ska prägla företagskulturen

Sara Lindmark tillträder som vd den 1 januari 2017. Samtidigt går nuvarande vd:n och i3tex grundare Ulf Aiff över till en roll som Senior Advisor med ansvar för strategiska projekt.

– Allt vi gör är ett lagarbete och tillsammans bidrar vi till en bättre värld, avslutar Sara och Ulf i en gemensam kommentar.

För mer information och frågor, kontakta:
Ulf Aiff, ulf.aiff@i3tex.com 
Sara Lindmark, sara.lindmark@i3tex.com

ulf sara

Postad: 24 November 2016