News

Julklappsinslagning ger stort bidrag till Stadsmissionen

​Stämningsfull musik ljöd över kontoret på Klippan 1A den tidiga torsdagskvällen i slutet av november och den traditionsenliga julklappsinslagningen drog nära 30 personer, stora som små.

Det är tredje året som julklappsinslagningen anordnas på i3tex med syftet att bidra till en bättre värld, men också skapa gemenskap inom företaget med en trivsam kväll.

– Vi gör det här för en god sak. Dels för att medarbetare ska kunna ses och dels för att samla ihop och slå in julklappar som garanterat skänker glädje till de som verkligen behöver det, säger Kristina Tollbo som jobbar med rekrytering på i3tex. Hon är också med i den grupp som initierat arrangemanget.

Läs om fler evenemang här >>

 

Många paket blev det. Allt från strumpor, lego och hudvård till vantar, leksaker och böcker virades in i juliga papper som pyntades med glansiga snören och hälsningar. Insatsen krävde energi som fylldes på i form av skumtomtar, pepparkakor, glögg, frukt, must och skinkmackor.

Sammanlagt blev det två stora säckar med paket som kommer att levereras till Stadsmissionen, som vidare ser till att behövande barn får ta del av dem.

Kvällens arrangemang syftade även till att stötta Läkare utan Gränser och för varje paketinslagare som var på plats skänker i3tex 200 kronor till organisationen.

Postad: 28 November 2016