News

Elektronikingenjör till medicinteknisk och industriell produktutveckling

Vill du arbeta med elektronikutveckling för ledande medicinteknik- och industrikunder? Som teknikkonsult hos oss på i3tex tillhör du ett team med hög vi-anda och hög kompetens, där du kan stärka din kompetens – samtidigt som du utvecklar framtidens produkter för en bättre värld. Hos oss får du arbeta med spännande uppdrag där du får möjlighet att utvecklas.

Oavsett om du är nyutexaminerad eller erfaren har vi många intressanta uppdrag som ger dig rätt utveckling och utmaning utifrån den fas du befinner dig i. Du triggas av att det finns ett högre syfte med arbetet, som att hjälpa människor till en enklare vardag, tryggare liv eller renare miljö.

Som elektronikingenjör hos oss skulle du bland annat arbeta i uppdrag som innefattar kravhantering, kretskortskonstruktion, test och verifiering för marknadens mest avancerade medicintekniska produkter, avancerade industriella radarbaserade givare eller kraftelektronik i olika former. Satsa en timme på ett möte med oss så ser vi på vilket sätt just din kompetens och drivkraft kan komma till sin bästa rätt!

Skallkrav

  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektronik eller liknande
  • Svenska och Engelska i tal och i skrift
  • Meriterande krav
  • Praktisk erfarenhet av kretskortkonstruktion
  • Kunskap om programmering av inbyggda system
  • Personliga egenskaper
  • Intresserad av teknik och teknikutveckling
  • Ansvarsfull och noggrann
  • Kommunikativ, drivande och lagspelare

Sök tjänsten här >>

Om oss

i3tex består av 185 kreativa personer med olika kompetenser – alla med ett brinnande intresse för att, med teknikens hjälp, göra världen lite bättre! Vår kultur präglas av och består av tre ord: glädje, omtanke och strävan. Vi vill att det ska vara roligt att arbeta hos oss på i3tex, vi bemöter varandra med respekt, vi hjälper varandra att lyckas och vi har höga ambitioner att alltid drivas framåt, både som individer och företag. Vi tror att allt är möjligt!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Affärsansvarig Mikael Duvander och har du fackliga frågor, kontaktar du någon av våra fackliga representanter. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Affärsansvarig: Mikael Duvander, mikael.duvander@i3tex.com, +46709727158

Unionen på i3tex: Maggi Frankenius, +4631589700

Sveriges Ingenjörer på i3tex: Birgitta Rognås, +4631589700

 

 

 

Postad: 07 February 2019