Om tjänsten

Vi letar alltid efter kompetenta mjukvaruutvecklare som vill jobba mot många olika branscher och teknikområden. Just nu söker jag till min grupp fler utvecklare inom embedded som främst vill jobba mot våra branschområden Medtech och Industry (bl.a. tillverkningsindustri och konsumentvaruindustri) och som tycker det är kul att prova på nya uppgifter och att jobba med framtidens teknik för en bättre värld. I denna roll kan du exempelvis få jobba med att utveckla medicintekniska produkter som underlättar människors vardag eller produkter och maskiner för industri inom t.ex. additiv tillverkning eller olika typer av konsumentvaror.

Din kompetensprofil

Civil- eller Högskoleingenjör inom mekatronik, elektronik, data eller likvärdig utbildning/erfarenhet
Självgående, engagerad och driven
Intresse för elektronik och hårdvara
Positiv och nyfiken inställning
Delar vår värdegrund – Glädje, Omtanke och Strävan
C/C++
Jira
Git

Vårt erbjudande

i3tex är ett tekniskt konsultföretag som jobbar med produktutveckling och strävar efter att utveckla framtidens produkter för en bättre värld. Vi är ett ”stort litet företag” med 200 drivna och duktiga personer som jobbar med teknik i världsklass och som genom vår kompetens hjälper både start-ups och etablerade storföretag att nå sina mål. Vi erbjuder dig en chans att vara med och utveckla oss som företag genom din tekniska kompetens samtidigt som vi kommer göra vad vi kan för att du ska utvecklas åt det håll du vill. Vill du veta mer kan du läsa om oss på vår hemsida www.i3tex.com.

Hur ansöker man?

Tycker du att detta låter som en tjänst för dig så registrerar du ditt CV och personliga brev till oss snarast, vi anställer löpande.

Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.

Ansök här >>