Nyhet

Anna Öfwerman ny Business Unit Manager på i3tex

När i3tex sätter ny fart i Stockholmsregionen tar Anna Öfwerman plats som Business Unit Manager från och med 1 januari 2021.

Anna är en sann entreprenörssjäl med ett genuint intresse för humanfrågor och teknik. En kombination som 100% matchar i3tex vision om att utveckla framtidens produkter för en bättre värld genom innovation, glädje, omtanke och strävan. Hon har i hela sitt yrkesliv arbetat internationellt och de erfarenheterna och nätverket tar hon med sig in i sin nya roll på i3tex.

– i3tex vision och värdegrund attraherade mig direkt. Jag kliver in i en vältrimmad organisation med fantastiska kollegor som har höga ambitioner och brinner för teknik och innovativa lösningar. Jag är oerhört stolt att få vara med på resan när vi nu ska växa och ta oss an viktiga uppdrag och göra ännu mer för en bättre värld. Jag ser fram emot att få sätta i3tex på kartan både här i Stockholm och internationellt, berättar Anna entusiastiskt.

Anna har en lång bakgrund inom marknad och försäljning i bland annat Stålindustrin, Keramik/Porslin, Geofysik och Media. Närmast kommer hon ifrån ett socialt företag som utvecklade och levererade nödbostäder för den humanitära sektorn. Ett uppdrag som var både utmanande och gav starka insikter.

– Jag har sett mycket misär i vår värld, och längtar efter att få möjlighet att göra något åt det. Jag har tidigare valt bort uppdrag med väldigt spännande teknik, men med tveksamma etiska aspekter. Våra BWi kriterier >> hjälper oss att välja rätt uppdrag och det vill jag använda mig av, fortsätter Anna med emfas i rösten.

Tempot är högt redan från start och nyligen medverkade Anna och hennes team på en digital arbetsmarknadsmässa för Medicinteknikstudenter på KTH. Intresset för i3tex var stort och det var tydligt att många studenter ser fördelar med att redan som junior få ta en stor plats i en helplatt organisation.

– Det kräver något extra att ta en ledarroll i en värdegrunds- och syftesdriven organisation som i3tex. Det var viktigt att hitta rätt person för rollen, både vad gäller personliga egenskaper, inställning och kompetens, och jag är oerhört glad att välkomna Anna till oss, säger Sara Lindmark, VD på i3tex, i en kommentar.

För mer information, kontakta Anna Öfwerman, +46790738026 och Sara Lindmark, +46708360197 

Postad: 26 januari 2021